Lontoon muotiviikot: Minkälainen on mallin muotiviikkomenu?

carajourdan.jpg

Cara Delevingne rikkoi kaikki mallikliseet, kun hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraa Lontoon muotiviikkojen takahuoneessa yhdessä Jourdan Dunnin ja pikaruokapussien kanssa. Langanlaihoille malleille maistuvat siis kaikesta päätelleen ainakin hampurilaiset, mutta mitä muuta näytösmallit syövät kiireisellä muotiviikkosesongilla? Telegraph-lehti paljasti Lontoon muotiviikkojen takahuonetarjonnan.

Vaikka linjoistaan huolta pitäville malleille olikin tarjolla runsaasti terveellisiä herkkuja, suosituimmaksi ruokalajaksi osoittautuivat Mulberrylla tarjoillut pekonisämpylät. Lämpimien vehnäleipien lisukkeena oli peribrittiläiseen tapaan ranskalaisia perunoita. Sämpylöiden vierestä löytyneet hedelmävartaat sen sijaa eivät tehneet malleille kauppaansa. Samoilla linjoilla jatkettiin myös Topshopin ja House of Hollandin takahuoneissa, joissa nautittiin sipseistä, kekseistä ja suklaakarkeista.

Terveellisemmän menun oli valinnut brittien Tanssi tähtien kanssa -ohjelmassa parhaillaan kisaileva Julien Macdonald. Telegraph kertoo, että Macdonaldin takahuonetarjonnasta vastasi terveellisen elämän lähettiläänä toimivan Gwyneth Paltrowin suosima The Detox Kitchen -ruokapalvelu, joka panostaa raaka-aineissaan puhtauteen ja terveellisyyteen. Tarjolla oli muiden muassa hedelmäsalaatteja ja muita kevyitä vaihtoehtoja. Vaikka Julien Macdonaldin hedelmäsalaatit kuulostavatkin varsin houkuttelevilta, maistui malleille silti kiireen keskellä rasva ja suola. Takahuoneista bongattiin nimittäin lojumasta lukemattomia tyhjiä pitsalaatikoita.

Ensi kevän hitiksi taitaa kuitenkin nousta kookosvedestä valmistettu kahvijuoma, sillä sitä tarjoiltiin miltei jokaisen näytöksen takahuoneessa.

Teksti: Laura Paananen, joka jo miettii, että mistähän tuota herkullisen kuuloista kahvijuomaa voisi Suomessa ostaa.

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: Cara Delevingne Instagram

Kommentit (2)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *