Löydä itsellesi uusi trendiruokavalio!

virpi_0.jpg

 

Mikäs muu se olisikaan ihmisellä mielessä kuin joku uusi, entistä trendikkäämpi tapa syödä tai olla syömättä. Valitse näistä ihanista ideoista omasi.

Mikael Fogelholm -dieetti. Otetaan yksi vanha, laiha ja sitkeä Fogelholm. Fogelholmia voi vähän yrittää mureuttaa haukkumalla sitä ja sylkemällä sen päälle, mutta toimenpiteillä tuskin on sanottavaa vaikutusta. Fogelholmia varten hankitaan suuri musta pata, jossa on kansi. Kansi pannaan tiukasti päälle, jotta Fogelholmin pulina ei kuuluisi. Kuuluu se silti.

Kytkinlevyjauhe-dieetti. Tiedättehän maca- ja heraproteiinijauheet ja sen sellaiset? Kokeile nauttia myös kytkinlevysi a.k.a. roiskeläppäsi a.k.a. jauhelihalättysi trendikkäästi jauheena aamusmoothiesi seassa. Kytkärin saat jauhettua, kun kuivatat sitä 50-asteisessa uunissa tai kasviskuivurissa 48 tuntia. Jauhe kannattaa tehdä itse, jotta vältyt lisäaineilta ja muilta myrkkykemikaaleilta, jotka saattavat johtaa pseudotiedebloggaamiseen.

Dildo-dieetti. On aivan puistattavaa edes kuvitella, mitä kaikkea ihmiset laittavat suuhunsa. Lääketieteellisestä silikonista valmistettu dildo on hygieeninen ja kaloriton vaihtoehto.

Äärimmäinen oman hyvän olon dieetti. Jokainen tietää itse, milloin olo tuntuu upealta, energiseltä ja säkenöivältä. Useimmiten kaikista parhaimman olon saavuttaa, kun keskittyy mahdollisimman paljon omiin tuntemuksiinsa ja panee kehoonsa mahdollisimman vähän epäluonnollisia, vieraita aineita, joiden alkuperä ei ole sataprosenttisesti selvillä. Pikkuhiljaa äärimmäisen hyvän olon dieetissä edetään syömään oman kehon tuottamia, ruskeita energiapatukoita, jotka on itse itselleen luonnollisesti valmistanut. Rakkaudella.

Horoskooppi-dieetti. Superhelppo dieetti sinulle, joka et jaksa laskea kaloreita etkä ravata hippikaupoissa outojen raaka-aineiden perässä. Kalat syövät kaloja, härät härkiä, ravut rapuja, vaaat vaakoja ja niin edelleen.

Ruuaton ruokavalio. Joo joo, tämä ei ole mikään uusi juttu, sillä monethan elävät esimerkiksi pelkällä ilmalla, valolla tai vitutuksella, mutta tässä onkin jujuna se, että ruvetaan väittämään, ettei jokin ole ruokaa vaan ravintoa. Jaon voi tehdä täysin mielipuolisesti, kunhan korostaa sitä, että ruoka tekee sinusta läskin ja vetelän alisuoriutujan, kun taas ravinto on kuin lääke, huume ja silikoni-implantit samassa.

Kotimaisista puista luonnollisesti viime syksynä pudonneiden ja lähiluonnossa luomumenetelmällä fermentoituneiden puidenlehtien käyttäminen lehtikaalin sijasta -ideologia. Lehtikaalin ideahan on, että se maistuu Hitlerin bunkkerille, mutta se imee luonnosta ihan kamalasti lehtivihreää eikä siksi ole ympäristön kannalta se kaikkein ihanteellisin vaihtoehto.

Vehnäjauho-dieetti. Protestidieetti, jossa syödään pelkästään vehnäjauhoa. Ei sitten mitään italialaisia erikoisjauhoja vaan ihan peruskaupan Sunnuntaita.

Kananmunan syöminen mahdollisimman vaikeasti -dieetti. On niin 2014 syödä munista pelkät valkuaiset. Uusinta uutta Losin tai Nykin terveyspiireissä on etsiä munan kuoren ja kalvon välissä oleva ilmatila ja syödä vain se. Kovimmat fitnesstreenaajat vetävät näitä viisikymmentäkin päivässä.

Inessä skenessä -ruokavalio. Syödään vain niitä ruokia, joiden reseptin Henri Alén – mulle siis ihan vaan Alénin Henkka  on twiitannut.

Kookos elämäntapana -dieetti. Jengille, joka on aivan pähkinöinä kookoksesta. Miksi rajoittaisit kookoksen kanssa peuhaamisen pelkkään kookosöljyyn ja -veteen? Mitäpä jos myös pukeutuisit kookospähkinästä tehtyihin asuihin, muuttaisit kookospähkinämajaan asumaan ja ainoa ystäväsi olisi kookospähkinä, jolle olisit piirtänyt hiiltyneellä kookoksella kasvot?

 

ELÄ SYÖ LEIPÄÄ SENKIN IHMINEN, SE OMPI MYRKKYÄ!!!

Lue myös nämä Virpin aiemmat jutut:

Painavaa asiaa ulkonäköpaineista
Suuri turvallisuus- ja ymmärtämispostaus
Se parempi parisuhdeanalyysi
Seksivinkkejä teille, tavalliset ihmiset
Turvapaikanhakija, opettele Suomen tavat

 

Kommentit (3)
  1. Ei luoja miten kiusallinen video..

  2. Tää oli mainio! Hajosin totaalisesti ruskeiden energiapatukoiden kohdalla 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *