Löydä uutta luettavaa: Lilyn blogeja entistä selkeämpi selailla

Toimitus

Kaipaatko uutta luettavaa? Seuraava suosikkiblogisi löytynee uudistuneen Blogit-sivun avulla!

Lilyn blogien kokoamasivu on uudistunut. Nyt blogit löytyvät jaoteltuna kuvailevasti nimettyihin kategorioihin. Blogit näkyvät kategorian alla sen mukaisesti, mistä aihepiireistä blogissa on kirjoitettu eniten. Monipuolinen blogi voi näkyä useassa kategoriassa.

Blogien listaus on satunnainen ja vaihtelee jatkuvasti, löydät siis koko ajan uusia, kiinnostavia blogeja. Listauksiin nousee sulassa sovussa sekä aktiivisia suuria että pieniä blogeja. Tutustu blogit-sivuun tästä. Sivulta löytyy toki myös vanha tuttu tapa selata blogeja aakkosjärjestyksessä.

Blogit-sivulle pääset jatkossa näppärästi katsomaan uusia blogilöytöjä klikkaamalla navigaatiosta Blogit -> Katso kaikki Lilyn blogit

Kommentit

i make cake.
i make cake

Muuten kiva, mutta listalta ei löydy ruoka-aiheista kategoriaa, mikä  on harmi.

Toimitus
Toimitus

Listat ovat ainakin nyt alkuvaiheessa laajoja, jotta tarjonta on mahdollisimman runsasta ja monipuolista. PIstetään korvan taa, että ruoka-aiheelle voisi olla oma kategoriansa. Kiitos!

minsu
Mainostaulujen takana

Ööh, millä perusteella blogit nousevat esille tuohon listaukseen? Siellä näkyy olevan sellaisia, jotka eivät enää päivity täällä Lilyssä ja oma leimallinen, vaikkakin nykyään hyvin hiljainen blogiraasuni on sieltä tipahtanut jonnekin.

Annika/MG (Ei varmistettu)

Mä ymmärsin, että noi blogit vaihtuu aina silloin tällöin tuolla ? Mutta omaankin silmään osui useita ei aktiivisia blogeja jotka ovat joko muuttaneet tai niitä ei ole päivitetty aikoihin.. Että näitä voisi ehkä tarkistaa, Toimitus?

Toimitus
Toimitus

Kyllä, blogit vaihtuvat noin 10 minuutin sykleissä. Blogien oletuksena on, että ne ovat olleet lähiaikoina aktiivisia. Välillä joukkoon sattuu myös hiljentyneitä blogeja, tarkistamme asiaa. Kiitos huomiostasi! Joskus hiljentyneistäkin blogeista tosin löytää kiinnostavaa luettavaa, eikö totta? :)

Toimitus
Toimitus

Blogeja on näytillä aina kerrallaan satunnainen "satsi" ja lista päivittyy 10 minuutin välein. Oletuksena on, että blogi on ollut lähiaikoina aktiivinen, jotta se nousee listaukselle. Eli jos blogisi ei näy juuri nyt siellä, mutta kirjoittelet siihen yhä. se päivittynee sinne jossain seuraavassa "satsissa". Järjestelmässämme saattaa olla pieni häikkä, jos esiin nousee Lilystä muuttaneita blogeja, kerrothan meille, jos niitä osuu silmään, niin tutkimme asiaa :)

morning glory
Morning Glory

Mun silmään osui eilen kun äkkiseltään vilkaisin, että ainakin ihana Puutalobaby ja Ilman sinua olen lyijyä - blogit siellä pyörii vaikka kumpainenkin on muuttanut :) 

Toimitus
Toimitus

Kiitos! Molemmista toki löytyy kiinnostavaa luettavaa yhä, mutta päivitämme listaa ajankohtaisemmaksi :)

Kommentoi