Lue Minimalen-Roosan uutta reissublogia

mangomalen.jpg

Lilyssä alusta asti mukana ollut mielipideautomaatti Roosa lopetti rakastetun ja raivostuttaneen Minimalen-bloginsa muutama kuukausi sitten. Jäimme kaipaamaan. (Itekin jäit.)

Nyt meillä on onneksi hyviä uutisia kaikille, joilla on ollut Roosan ajatuksia ikävä. Nuori toimittaja on nimittäin ottanut ommoo lommoo, lähtenyt maailmalle ja perustanut oman reissublogin!

Mangomalenin matka alkaa Australiasta, nimensä mukaisesti mangofarmilta. Mihin sitten päädytään? Sitä ei vielä tiedä edes itse kirjoittaja.

”Kaikki on hyvin epävarmaa, ja juuri se tekee minut levolliseksi”, tuumaa Roosa Tove Janssonia lainaten.

Lue Mangomalenia täällä!

Kuvat Mangomalen

Kommentit (4)
 1. Vastaus neljänollaneljäongelmaan: Lilyssä tehdään tämän päivän aikana päivitystöitä, joiden takia linkit joihinkin blogeihin eivät valitettavasti toimi. Ongema ei koske kaikkia blogeja, ja menee ohi tämän päivän aikana niissä, joiden osoitelinkki ei juuri nyt toimi.

  Omaan blogiin kannattaa mennä blogin hallinnan kautta. Suurin osa etusivun linkeistä blogeihin ja juttuihin toimii, mutta haku valitettavasti ei.

  Toimitus pahoittelee kovasti ja kiittää kärsivällisyydestä.

 2. Aiheeseen liittymatta: tanaan pomppii koko ajan silmille ”oops, sivua ei loydy” ilmoitus. Esimerkiksi Uusimmat – suhteet/perheet/puheenaiheet/kulttuuri sivu ei ole toiminut koko aamuna, tabletilla, lapparilla tai tyokoneella :/

   

  Aiheeseen liittyen: woop woop!

  1. Jep, tai nuo Mangomalenin linkit – nekin lyövät neljänollaneljää silmille :/ Ja mikä eniten risoo, niin lily.fi/uusimmat ei toimi!

  2. Kiitos tarkkaavaisuudesta, asia on huomattu ja selvitämme sitä parhaillamme!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *