Luetko jo näitä - 5 suositeltua blogia lisää

Toimitus

Lilyläiset ovat puhuneet, äänestys on päättynyt. Viime viikolla päivitimme suositeltujen blogien listaa, ja nyt Suosittelemme-leima pläjähtää vielä viidelle uudelle äänestyksessä eniten mainintoja saaneelle blogille. Aiemmin oli puhe kolmesta, mutta äänestys oli aktiivista ja kaikki ehdotetut blogit superhyviä, joten miksi tyytyä vähempään, kun voi saada enemmän.

Suosittelemme-blogit löytyvät karusellivalikosta etusivulta, ja niiden  postaukset nousevat ensimmäisille nostopaikoille ilmestymisjärjestyksessä ja aihepiirin mukaan. Miksi? Koska haluamme, että etusivulta löytyy jatkuvasti monipuolista ja laadukasta luettavaa ja että uudet, aktiiviset blogit saavat lukijoita. Tämän vuoksi suositeltujen lista elää.

Saammeko esitellä, viisi uutta suositeltua:

 

Jotain aivan muuta: Sutta Pakoon!

”Tarpeeksi kieroja ajatuksia”, totesi yksi äänestäjä tästä blogista. Kieroja ja kiinnostavia! Mitä muuta muka voisi odottaa blogilta, jonka kuvituskuvat ovat opuksesta Dekorative Vorbilder (Julius Hoffmann, 1887) ja kieteytyssitaatti Rudol Steinerilta: ”Ihmisen sielu on nimittäin paljon monimutkaisempi kuin yleensä luullaan.”

 

Pintaa syvemmältä: Chaneleon

Nuori nainen kertoo rohkeasti ja avoimesti myös siitä, mikä elämässä ei ole täydellisellä tolalla. Lisäksi blogista saa loistavia musavinkkejä.

 

Kaksi pientä ja vanhemmat: Morning Glory

Perheblogi, jota lukijat kiittelevät muun muassa samastuttavista juttuista, mahtavista kuvista ja säännöllisestä päivitystahdista. Toimitus peukuttaa myös loistavaa, monitulkintaista nimeä!

 

Jotain valkeaa, jotain itse tehtyä: Hurmaavan valkeaa

Ahkarasti päivittyvässä ja sympaattisessa blogissa nähdään väläyksiä harmonisesta sisustuksesta, vinkataan uudesta designistä ja esitellään diy-vinkkejä ja kirppislöytöjä. Tykkäämme.

 

Tyyliniekka Amsterdamista: Susanna Plane

”Ihana persoonallinen tyyli, mahtava mimmi ja vieläpä tällä hetkellä asuu Amsterdamissa - ei siis paha kombo”, kiiteltiin Susanna Planea.

 

Kiitos kaikille mielipiteensä kertoneille, ja tietysti kiitos kaikille teille, jotka bloggaatte osana Lilyn yhteisöä. Täältä löydät viime viikolla julkistetut kymmenen uutta suositeltua blogia. Jos kaipaat vielä lisää luettavaa, uusi suosikkiblogisi saattaa löytyä myös näiden huippujen ehdotettujen joukosta:

Yx Tyttö 81
Mellisonant
We love sundays
Kuvaputkessa
Räyhälä
west coast, baby 
Tuulta päin
Tuuliajolla
Ei beigeä
Bluestocking
P.S C'est moi

 

Kommentit

Annika Vki
mellisonant

Hienoja blogeja kaikki, hyvät valinnat on tehty! Kiva että sivusto pullistelee hyvää luettavaa :) 

Ja kiitos toimitukselle (sekä lukijoille, liikkiskommentteja!) myös oman uuden blogini nostosta! Yey! xo 

Toimitus
Toimitus

Kiitos itsellesi!

Suttapakoon
Sutta Pakoon

Wow! Sutta Pakoon -tiimi kiittää toimitusta ja äänestäjiä suuresta kunniasta nousta esille hienoon joukkoon! Tästä intoutuneina lupaamme jatkaa entistä kovemmalla (ja kenties myös kierommalla;) tahdilla. Jee !! -Anni ja Terttu

Toimitus
Toimitus

Oikein! Jäämme odottamaan lisäkierteitä kierouteen.

Fisu
Hurmaavan valkeaa

Mahtavaa, upeaa, ihanaa, kaikkea! Syksyn paras juttu, kiitos kaikille! Ja syksyhän on parasta kotoiluaikaa, joten sisustusinspiraatiota löytyy tästä blogista takuuvarmasti :D

Toimitus
Toimitus

Peukkua täältäkin, kiitos sisustusinspiraatiosta ja kaikesta muustakin!

Susanna P
Susanna Plane

Iso kiitos vielä kerran, olen super otettu! :-----)

Toimitus
Toimitus

<3

ChristinaChaneleon
Chaneleon

Kuulin tästä syksyn parhaasta uutisesta, kun olin ensin koko päivän tehnyt silmät ristissä kouluhommia kotosalla. Mikä piristys! Vedinpä sitten pyjamahousuissani niin epäseksikkään hallitsemattomat voitontanssit, että sikeitä vetänyt koiranpentukin meni pois tolaltaan. Iso kiitos kaikille! <3 

Toimitus
Toimitus

Hyvä mittari voitontanssin vaikuttavuudelle: koiranpentu hätääntyy :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Vähän kyllä epäilen että siellä on vain anonyyminä äänestetty omaa blogia.

No (Ei varmistettu)

Entäs äänestitkö itse? Aina pitää valittaa toisten ilosta plaah...

morning glory
Morning Glory

Niin huippu juttu kiitos <3 Ja vitsi miten kivoja blogeja, löysin tosi paljon uutta luettavaa  :)

Toimitus
Toimitus

Kiitos itsellesi! Uusien hienojen blogien vinkkaaminen on ilo.

Kommentoi