Luetuimpia juttuja Lilyssä

Toimitus

Keräsimme viime viikolla Lilyyn kirjotetuista jutuista kiinnostaneimpia ja luetuimpia. Olethan jo klikannut tiesi näihin?

1. Kiinnostavin kauneusvinkki: Näin nuorennat kasvosi meikillä

Saara Sarvas testasi Amerikan ihmemaasta tuomiaan kauneustuotteita äitinsä kasvoilla ja pakko myöntää – ne toimivat. Hymy on toki helpoin ja halvin keino näyttää freesiltä ja sädehtivältä, mutta ei kunnon tuotteista ja välineistä näemmä haittaakaan ole. Lue juttu ja vinkit täältä.

***

2. Laajinta pohdintaa: Kuka olit kolme vuotta sitten?

Laura de Lille haastoi kaikki pohtimaan, mitä olimme kolme vuotta sitten.  Kiinnostavia kurkkauksia menneisyyteensä kertoivat muun muassa PuutalobabyEmmi Nuorgam ja moni muu. Pitäisikö sinunkin kirjoittaa blogiisi aiheesta?

***

3. Eläväisin resepti: Videokokkaus villitsee

Arkiruokahaasteita? Ratkaisu lautasille loihditaan neljässä minuutissa. White Trash Diseasen Nata jatkoi hauskaa ja symppista videosarjaansa, jossa pääsimme tällä viikolla kokkaamaan helppoa ja nopeaa thaimaalaisittain maustettua kanaa. Klikkauksista päätellen Natan keittiömeininki on blogosfäärin suosikkikokkiohjelma!

***

4. Polttavin kannanotto: Kuuroja ei saa syrjiä

Emmi Nuorgam tarttui uutisissa olleeseen aiheeseen, jossa kuulovammaisilta on evätty opiskelupaikka vammansa vuoksi. Lue naseva kirjoitus ja keskustelu kommenttiosiossa täältä

***

5. Hauskin idea: Oma lehti Lilyssä

Kurvikas on uusi Lilyssä blogimuodossa ilmestyvä plussakokoisten tyyliin ja kauneuteen erikoistunut julkaisu. Kumarramme, miten luova ja hauska idea käyttää Lilyn blogipohjaa vaikkapa tällaiseen porukalla tehtävään julkaisuun! Lue Kurvikasta täällä

***

+ Lisäksi pari kiinnostavaa blogilöytöä

Hauskoja huomioita suomalaisuudesta Unkarista muuttaneen naisen silmin: Tälläisia ovat suomalaiset

Inspiroivia kukka-asetelmia ja uusia vinkkejä sisustamiseen kasveilla: Gardener

Nämä kannatttaa lisätä seuraamiisi blogeihin, vahva suositus!

Toissa viikolla luetuimpia juttuja pääset tutkailemaan täältä.

Teksti: Anna, joka aikoo todellakin ottaa yllä linkatut Saaran nuorennuskeinot käyttöön, kun se eka ryppy ilmaantuu. (Eihän sitä ole vielä, eihän?!)

 

Kommentit

nansk

Teillä on hei tossa kaks peräkkäistä kolmosta... :D

Toimitus
Toimitus

Hoplaa! Kiitos huomiosta, Annan ajatukset olivat ehkä vielä vähän viikonlopputerässä... Korjataan :D

nansk

Sitä on liikkeellä (mulla menossa tämän päivän about kuudes kuppi kahvia).

Kiva tämä postaus muuten, sain siitä pari hyvää tärppiä - kiva tapa nostaa esille uusia juttuja!  Yay you (:

Toimitus
Toimitus

Kiva kuulla että löysit postauksesta uutta luettavaa. Skool (maanantaisin kahvikuppeja ei lasketa...)!

Vierailija (Ei varmistettu)

Uusia juttuja :o mä puolestani mietin, miksi Toimituksen blogin pitää vielä erikseen nostaa listalle ne jutut, jotka muutenkin on päiväkausia etusivun karusellissa, aihepiireissä ja yleensä myös sekä Luetuimpien että Tykätyimpien listalla...

Toimitus
Toimitus

Tarkoituksemme on palvella tällä jutulla myös sitä lukijaa, joka ei käy Lilyssä päivittäin ja missaa ehkä ne luetuimmatkin. Lisäksi jutun lopussa on mainittu aina muutama kiinnostava pieni blogikin - ehkä nuo olivat sinullekin uusia?

nansk

Pakko myöntää, että mä en käytä Lilyn etusivua ikinä :D mulla on lily.fi/latest linkkinä toolbarissa (vähänku Lilyn wanha etusivu) ja oikeastaan käyn vaan kurkkaamassa seuratut muutenkin.

Tästä siis about puolet oli mulle ihan uutta sisältöä (;

Kommentoi