Luukku 9: Mintulle mies 2014

Toimitus

"Kaikki on alkanut Jarista, johon rakastuin silmittömästi vuonna 2002. Olimme tunteneet jo kaksi vuotta ja vihdoinkin olimme yhdessä! Muutimme yhteen, en nähnyt mitään vaaroja.”

 

Mintulle mies 2014 -blogi koukuttaa, koska…
saimah
kirjoittaa blogiaan kuin päiväkirjaa. Täällä käydään avoimesti läpi ilon ja pettymyksen tunteet, analysoidaan tarkasti omia tunnetiloja ja alkavan parisuhteen kulkua. Olisiko hän Elämäni Mies?

 

Erityisesti tämä postaus on jäänyt mieleemme…
Elämää miehen kanssa -kirjoitus kuohutti Lilyssä, sillä saimahin entinen poikaystävä kohteli saimahia lievästi sanottuna tökerösti. Tyyppi esimerkiksi pyysi tyttöystäväänsä pesemään meikit naamaltaan pois vasta nukkumaan mennessä. "Pidin kuuliaisesti meikit naamassani, taisin krapulapäivinäkin meikata, voi hyvä sylvi."

 

Rakas päiväkirja -postauksessa saimah käy läpi kymmenvuotisen rakkaushistoriansa. Haluaisivatko muutkin lilyläiset kertoa rakkauselämänsä alkuajoista? 

 

Minkä ikäisenä rakastuit ensimmäisen kerran?

 


P.S. Katso myös Lilyn joulukalenterin edelliset luukut:

Luukku 1: Watch this space

Luukku 2: Budjetilla

Luukku 3: Yksin

Luukku 4: Verbelibra

Luukku 5: Kultainen

Luukku 6: Ei muistella pahalla

Luukku 7: Tadaima

Luukku 8: Terävät hampaat

 

 

Kommentit

Anna Blue Eyes

Nyt kun se on vasta esitelty joulukalenterissa, niin se ei voi lopettaa vaikka vuosi vaihtuisi ja mies on löytynyt. Jes :) 

Toimitus
Toimitus

Komppaamme!

saimah
Mintulle mies 2014

Ihanat :)

Olen rakastunut kaksi kertaa: ensimmäisen kerran 17-vuotiaana (seurasi kolme vuotta on/off-suhteilua ja sydänsuruja) ja toisen kerran 21-vuotiaana (sillä tiellä ollaan).

Toimitus
Toimitus

Se on hyvä tie! :)

anni maaria

Taisin rakastua ensi kertaa todella tuntuvasti vasta parikymppisenä. Mies oli hiljainen, vakava ja komea, mutten oikein vielä tähänkään päivään mennessä tiedä, että oliko meillä oikeasti paljoakaan mitään yhteistä... :D Se oli se katse joka veti jalat makarooneiksi ja sellainen jännite kahden ihmisen välillä, kylhä työ tiijätte! Vaikka juttu etenikin kuin täi tervassa molempien ujouden takia, vietettiin silti aika paljon aikaa yhdessä se syksy ja talvi. Ei seurusteltu virallisesti, mutta kyllä se pudotti ja pahasti, kun sitten erään kerran näin tämän miehen baarissa kieli jonkun toisen naisen kurkussa. Edellisenä iltana hän oli ollut minun kanssani, eli vaihtoi vähänniinku lennossa sitten, heh. Ei naurattanut kyllä. Silloin sain ensimmäisen kerran tietää miltä tuntuu, kun sydän särkyy.

Näiden tapahtumien jälkeen olen onneksi vielä Rakastunut ja Rrrakastunut, mutta ne on ihan eri tarinoita sitten ne. ;)

Toimitus
Toimitus

Ai ai, lennosta vaihtajat. Se on kanssa yksi tapa toimia...

Mutta hyvä kuulla, että olet sen jälkeen vielä Rakastunut JA ENNEN KAIKKEA Rrrakastunut!

saimah
Mintulle mies 2014

Kiitän ja kummarran :)

phocahispida

Rakastuin ensimmäisen kerran jotenkin vakavastiotettavasti 16- tai 17-vuotiaana, joka tapauksessa yläasteen ja lukion välisenä kesänä. En tiedä oikein mihin siinä tyypissä, ehkä siihen rakastumiseen. Juttu ajoi karille niin että rytisi, noin vuotta myöhemmin ja puolen vuoden sekoilun jälkeen aloin seurustelemaan nykyisen aviomieheni kanssa. Uutena vuotena tulee täyteen 8v yhdessä ja kolme vuotta naimisissa. 

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Ensimmäisen kerran 14-vuotiaana. Kuulostaa hullulta omaankin korvaan, mutta kyllä mä edelleenkin koen olleeni korviani myöten rakastunut. Voi teini-ikäisen tuskaa.

Seuraavan kerran piirun verran alle 18-vuotiaana. Sitä rakkautta olis nyt yli 10 vuotta takana, huh. <3

Kommentoi