Luukku 9: Mintulle mies 2014

joulukalekuvat9.jpg

”Kaikki on alkanut Jarista, johon rakastuin silmittömästi vuonna 2002. Olimme tunteneet jo kaksi vuotta ja vihdoinkin olimme yhdessä! Muutimme yhteen, en nähnyt mitään vaaroja.”

 

Mintulle mies 2014 -blogi koukuttaa, koska…
saimah
kirjoittaa blogiaan kuin päiväkirjaa. Täällä käydään avoimesti läpi ilon ja pettymyksen tunteet, analysoidaan tarkasti omia tunnetiloja ja alkavan parisuhteen kulkua. Olisiko hän Elämäni Mies?

 

Erityisesti tämä postaus on jäänyt mieleemme…
Elämää miehen kanssa -kirjoitus kuohutti Lilyssä, sillä saimahin entinen poikaystävä kohteli saimahia lievästi sanottuna tökerösti. Tyyppi esimerkiksi pyysi tyttöystäväänsä pesemään meikit naamaltaan pois vasta nukkumaan mennessä. ”Pidin kuuliaisesti meikit naamassani, taisin krapulapäivinäkin meikata, voi hyvä sylvi.”

 

Rakas päiväkirja -postauksessa saimah käy läpi kymmenvuotisen rakkaushistoriansa. Haluaisivatko muutkin lilyläiset kertoa rakkauselämänsä alkuajoista? 

 

Minkä ikäisenä rakastuit ensimmäisen kerran?

 

P.S. Katso myös Lilyn joulukalenterin edelliset luukut:

Luukku 1: Watch this space

Luukku 2: Budjetilla

Luukku 3: Yksin

Luukku 4: Verbelibra

Luukku 5: Kultainen

Luukku 6: Ei muistella pahalla

Luukku 7: Tadaima

Luukku 8: Terävät hampaat

 

 

Kommentit (11)
  1. Ensimmäisen kerran 14-vuotiaana. Kuulostaa hullulta omaankin korvaan, mutta kyllä mä edelleenkin koen olleeni korviani myöten rakastunut. Voi teini-ikäisen tuskaa.

    Seuraavan kerran piirun verran alle 18-vuotiaana. Sitä rakkautta olis nyt yli 10 vuotta takana, huh. <3

  2. Rakastuin ensimmäisen kerran jotenkin vakavastiotettavasti 16- tai 17-vuotiaana, joka tapauksessa yläasteen ja lukion välisenä kesänä. En tiedä oikein mihin siinä tyypissä, ehkä siihen rakastumiseen. Juttu ajoi karille niin että rytisi, noin vuotta myöhemmin ja puolen vuoden sekoilun jälkeen aloin seurustelemaan nykyisen aviomieheni kanssa. Uutena vuotena tulee täyteen 8v yhdessä ja kolme vuotta naimisissa. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *