Madonna kaatui viitan takia – nyt puhuu viitan suunnittelija

madonna_brits.jpg

Me kaikki haukoimme henkeämme, kun Madonnan taannoinen Brit Awards -esiintyminen sai dramaattisen käänteen ja video esityksestä alkoi levitä sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin. Kun Madonnan yllä nähty Giorgio Armanin suunnittelema viitta ei auennut suunnitellusti, poplegenda kaatui selälleen lavalle rakennetuissa portaissa. Vaikka laulaja ei tapauksen johdosta syyttäviä sormia osoitellukaan, samaa ei voida sanoa herra Armanista, kertoo Telegraph-lehti.

Giorgio Armani esitteli viime viikolla Milanossa tuoreen syysmallistonsa ja antoi muotinäytöksen takahuoneessa haastattelun, jossa kommentoi myös Madonnan esitystä. Armani kertoi medialle, että hänen suunnittelemansa viitta oli alun perin tarkoitus sulkea kaulalta pienellä soljella. Solki olisi ollut helppo avata, ja näin ollen se olisi palvellut hyvin esityksen vaatimuksia. Tämä ei kuitenkaan Armanin mukaan käynyt Madonnalle, joka vaatimalla vaati viittaan solmukiinnitystä. Lopulta solmu oli juurikin se, joka koitui laulajan kohtaloksi.

Kuten tiedämme, Madonna on erittäin hankala asiakas”, Armani kommentoi tapausta napakasti.

Madonna itse sen sijaan on suhtautunut tapaukseen julkisuudessa tyynemmin. Omien sanojensa mukaan hänellä ei ollut kuin kaksi vaihtoehtoa. Huomattuaan viitan solmun olevan liian kireällä hän olisi voinut taustatanssijan vetäessä viittaa joko tukehtua tai kaatua selälleen. Voimme siis olla tyytyväisiä, että Madonna valitsi vaihtoehdoista sen vähemmän dramaattisen.

Teksti: Laura Paananen, joka nostaa Madonnalle hattua tyynestä suhtautumisesta ja siitä, ettei laulaja antanut edes hengenvaarallisen tilanteen vaikuttaa esiintymiseensä.

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (3)
 1. Mikko – Private Blend
  5.3.2015, 13:36

  Tuo ilmalento näytti kyllä aika pahalta. Mutta voi ei, miten media villiintyi tuosta! Ei tyylikästä. Pisteet myös J.K.Rowlingille #TeamMadonna-twiitistä.
  No saa nähdä näkyykö Armanin vaatteita tai ko. taustatanssijaa Rebel Heart -kiertueella…
   

  1. Niinpä! Toimituksen Potter-fanit (kyllä, meitä on) olivat myös tämän jälkeen entistä enemmän fiiliksissä Rowlingista. 🙂

   1. Mikko – Private Blend
    5.3.2015, 14:01

    Girl Power! Maassa maan tavalla, Brit Awards 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *