Madonna lahjoitti Versace-kampanjan rahat hyväntekeväisyyteen

madonna.jpg

 

Kerroimme taannoin Versacen palkanneen itsensä Madonnan uuden mainoskampanjansa keulakuvaksi. Nyt Versacen taiteellinen johtaja Donatella Versace on paljastanut mielenkiintoisia yksityiskohtia sporttisen kampanjan taustoista italialaismedialle, kertoo Telegraph-lehti.

Donatella Versace kertoo tuoreessa haastattelussa, että Madonna lahjoitti kampanjasta saamansa palkkion kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Lahjoituskohde oli malawilainen lastensairaala, jonka rakennus- ja kehitystyössä Madonna on niin ikään ollut mukana. Maa on laulajan sydäntä lähellä, sillä Madonnan kaksi adoptoitua lasta ovat Malawista. Donatella Versace paljastaa myös, että kuvat tarjoavat täysin todenmukaisen kuvan 56-vuotiaan Madonnan fysiikasta. Popin kuningatar nimittäin kielsi muotitaloa muokkaamasta urheilullista vartaloaan valmiita kampanjakuvia varten.

Suorapuheisena tunnettu Donatella Versace onnistuu toki kylvämään haastattelussa myös pientä draamaa. Suunnittelija nimittäin huomauttaa, ettei työskentely muotitalon viimevuotisen kampanjatähden Lady Gagan kanssa ollut lainkaan niin helppoa kuin yhteistyö Madonnan kanssa.

“Lady Gagan kanssa kaikki oli paljon monimutkaisempaa”, italialaissuunnittelija pamautti haastattelussa.

Teksti: Laura Paananen, joka hieman epäilee, ettei Madonnan kuvanmuokkauskielto kuitenkaan yltänyt kasvoihin saakka

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: Madonna Instagram

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *