Malli Niina Kurkisen parhaat kauneusvinkit: rypyt silottava naamio ja mehiläisen myrkkyä sisältävä seerumi

Kuva03_0.jpg

Kurkistimme Nina’s vaatekaupan omistajan ja mallin Niina Kurkisen, 42, kylppärikaappiin. Tässä Kurkisen neljä täsmävinkkiä yli kolmekymppisen ihon hoitoon. Koko haastattelun voit lukea Lily Editistä!

1. Käytä aurinkosuojaa ympäri vuoden

Kurkinen kertoo käyttävänsä aurinkosuojaa maaliskuusta marraskuuhun, sillä aurinko aiheuttaa hänelle maksaläiskiä. Niitä alkoi ilmestyä, kun hän täytti 30 vuotta. ”Iho rauhoittui, kun aloin käyttää aurinkovoidetta, ja nyt maksaläiskät ovat lähes hävinneet. En enää voi olla auringossa ilman voidetta tai läiskät palaavat heti,” Kurkinen kertoo. Nykyään hänen kasvoillaan on talvisinkin vähintään suojakerroin 15.

Psst! Asiantuntijat ovat samaa mieltä: haastattelimme ihotautilääkäriä, joka kertoo tässä jutussa, miksi aurinkovoidetta pitää käyttää myös talvella.

2. Älä puuteroi

”Olen tullut siihen tulokseen, että vanhetessa puuterin käyttöä kannattaa vähentää. Liika puuterointi tuo vain rypyt esiin. Suosin rasvoja, joiden jäljiltä ihoni pinta jää kiiltäväksi, sillä kostea iho näyttää mielestäni kauniilta.” 

Kuva16.jpg

3. Rypyt silottava naamio pikkurahalla

Kurkinen mainitsee yhdeksi suosikkinaamiokseen Sephoran Lingzhi -harsonaamion, joka kuulemma kosteuttaa ihoa niin paljon, että rypyt häviävät. Hintaa ihmenaamiolla? Noin kuusi euroa. Varasimme juuri risteilyn Tukholmaan ja vieraillaksemme lähimmässä Sephorassa.

4. Kasvojenkohotus mehiläisen myrkyllä

Käytän Timeless Truth Bee Venom Instant Firming & Tightening Serum -seerumia, joka on kuulemma yksi Gwyneth Paltrow’n suosikkituotteista. Se sisältää mehiläisen myrkkyä ja tuntuu todella napakoittavan kasvojen ihoa. Se on kuin pieni kasvojenkohotus. Kuulostaa hieman pelottavalta, mutta olemme valmiita kokeilemaan kaikkea kerran.

Entä mitkä ovat Niina Kurkisen suosikkimeikkejä ja miksi huippumallin mielestä on tärkeää, että hiukset ovat huonokuntoiset?

 Lue koko juttu täältä! 

Teksti: Mia Frilander
Kuvat: Sanna Lehto

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *