Manolo Blahnik jakaa kotinsa 30 000 kenkäparin kanssa

manolo_blahnik.jpg

Koti täynnä kenkiä  se lienee jokaisen naisen unelma. Se, mikä meille muille on vain villi päiväuni, on arkipäivää kenkäsuunnittelija Manolo Blahnikille. Suosikkisuunnittelija paljastaa Vanity Fair -lehden haastattelussa, että hänen kotoaan löytyy miltei 30 000 paria jokaisen fashionistan himoitsemia korkokenkiä.

Manolo Blahnik tituleeraa kotiaan kenkämuseoksi, tai oikeammin kenkämausoleumiksi. Sinkkuelämää-sarjan myötä suuren yleisön suosioon noussut kenkäsuunnittelija on nimittäin säilönyt kotiinsa jokaisen suunnittelemansa kenkäparin. Joukosta löytyvät tietenkin ikimuistoisimmat klassikot mutta myös prototyyppejä malleista, jotka eivät ole ikinä päätyneet tuotantoon asti. Kenkäparien tarkkaa lukua ei suunittelija itsekään osaa arvioida, sillä osa on tuhoutunut muun muassa vesivahinkojen takia.

Vaikka Manolo Blahnik on tehnyt näyttävän uran kenkämuodin huipulla, ei suunnittelija itse juuri seuraa muotia. Himoitun kenkäsuunnittelijan titteli tuntuukin hänestä absurdilta. ”Ihmiset sanovat, että naiset voisivat vaikka tappaa kenkieni tähden. Se tuntuu hullulta”, toteaa Blahnik Vanity Fairille. Ujo kenkäsuunnittelija ei niin ikään viihdy julkisuuden valokeilassa ja pyrkii pakenemaan paikalta aina, kun kamerat kaivetaan esiin.

Onneksi herra Blahnikilla on kotona ainakin kengät seuranaan.

Teksti: Laura Paananen, joka miettii, mahtaako Blahnik myydä pääsylippuja henkilökohtaiseen kenkämuseoonsa

Lähde: Vanity Fair

Kuva: Splash News

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *