Marraskuussa Lilyn Lukupiirissä luetaan Haruki Murakamia – tule mukaan!

Lily_Lukupiiri.jpg

 

Lilyn Lukupiirin marraskuun kirjan äänestys on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille! Luettavaksi valittiin

Haruki Murakami: Kafka rannalla

Japanilaisen Murakamin romaani julkaistiin vuonna 2002 ja suomennettiin 2009, ja se on jo aikansa klassikko. Kirjan pääosassa on 15-poika, joka karkaa kotoaan ja päätyy kyseenalaistamaan kohtalon ja vapaan tahdon välistä suhdetta. Murakamille tyypillisesti teoksessa lavennetaan todellisuutta. (Ja se juuri on hänen kirjoissaan niin mahtavaa!)

Homma etenee näin: Kirjaa luetaan Lilyn Lukupiirissä marraskuun loppuun saakka, ja kuun viimeisellä viikolla kirjasta jutellaan toimituksen blogin jutussa ja sen kommenttibokissa. Tulethan kertomaan, mitä mieltä olit kirjasta! Itse odotan tältä aika paljon, sillä ystäväpiirissäni romaani on niittänyt roimasti kehuja. Toivottavasti odotukset eivät ole liian korkealla!

Kuun aikana kirjafiiliksiä voi jakaa myös somessa. Itse postaan mietteitä kirjasta ja lukemisen etenemisestä Instagramissa ja Snapchatissa nimimerkilla @trendimag ja tägillä #lilynlukupiiri. Käytäthän sinäkin sitä.

“Kafka rannalla on moninainen ja maukas, huumorillakin maustettu keitos, joka ei paljasta salaisuuksiaan helposti. – – Se ruokkii mielikuvitusta vielä pitkään viimeisen sivun jälkeen.” – Harri Römpotti, Helsingin sanomat 8.4.2009
 

9789513135195_frontcover_final.jpg

 lisää luettavaa kirjoista:Tätä luimme viimeksi: Selja Ahava – Taivaalta tippuvat asiatMutta mitä lukee esikoiskirjapalkinto-ehdokas Paperi T?

 

Lily_Byline_Anne.jpg

 

Kuva: Tammi

kulttuuri suosittelen kirjat
Kommentit (4)
  1. Vinkiksi muille ulkosuomalaisille, jotka haluaisivat mukaan lukupiiriin: Kafka rannalla näyttää olevan adlibriksessa e-kirjana alennuksessa!

    1. Hei mahtava vinkki! Kiitos! 

  2. Irtisanomisen positiivisia vaikutuksia: työttömänä voin pinota ympärilleni kasoittain lukemattomia kirjoja ja ahmia niitä takkatulen lämmössä ähkyyn asti.
    Eli tämä kirja pääsee kasan päälimäiseksi ja aloitan sen heti 12.11. kun alan viettää irtisanomisajan loppuun kasaantuneet lomapäivät!

    1. Suttastiina, nämä on nyt niitä hopeareunuksia, joita elämässä tulee vastaan. Ihanaa että olet mukana! Anne

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *