Matalavyötäröiset farkut tulevat taas, oletko valmis?

Toimitus

Miami-blogin Mia Frilander huomasi yllättäen fiilistelevänsä Marques'Almeidan ensi kevään millenium-viboja: denimiä, organzaa  ja *rumpujen pärinää* farkkuja, joiden vyötärönauha on leikattu irti.

Jep, muotimuistoista nousee heti mieleen kuvat Terhi Kokkosesta, Britney Spearsista, Dawson's Creekin Joyesta ja muista matalafarkkuisista tyyliesikuvista.

Mitä sanoo Lilyn tyyliraati: oletteko jo valmiita tarttumaan saksiin vai näettekö edelleen painajaisia stringeistä, jotka vilkkuivat liian matalien farkkujen persuksista?

 

Kyseleepi: Jenna Kämäräinen, joka inhoaa stringejä mutta harkitsee vanhojen farkkujen vyötärönauhan saksimista
Kuva: Miami-blogi

Kommentit

Nata - White Trash Disease

Mitäpä tässä valnistautua ku oon vuosituhannen vaihteesta saakka kulkenu matalissa farkuissa. iiik.

Pineapplehead

Häh, onkos ne jossain vaiheessa olleet muka poissa kuvioista? Kyllä niitä on tasaiseen tuolla liikenteessä näkynyt... Itse olen jo sen ikäinen ja niin isopeffainen sekä makkaravyötäröinen, että jätän mokomat lantiopöksyt suosiolla nuoremmille (ja hoikemmille).

Laura00

yäk yäk yäk inhoon noita matalavyötäröisiä koska ne saa jalat näyttämään paksuilta ja tönköiltä ja lisäksi ei voi käyttää kaikkia kivoja paitoja niide nkaa.

heta margareta
Viinillä

Mä oon varma, että mun sukupolven pömppikset johtuu siitä, että hiihdettiin teini-iässä laittoman matalissa farkuissa ja alavatsa jäätyi ja että pömppis on vaan lantiofarkkujen aiheuttamaa suojarasvaa. Koska onko joku nähnyt muka korkeavyötäröisissä vaatteissa eläneillä pömppiksiä? No ei ole. Muutama korkeavyötäröinen vuosi ei oo saanut mun hylkeenkehoa luovuttamaan alavatsan suojakerrosta, joten antaa tulla, olen valmis.

nansk

Oon aika varma että monet jenkkakahvat johtuu tästä samasta!

Ps. Miksei vaan voi käyttää sellasia farkkuja missä on se matala vyötärö jo valmiiksi, mikä hitto toi vyötärönauhanleikkaamisjuttu on? Karseen näköstä.

Mira P
As I See It

Ihan samapa tuo on, kunhan niitä korkeavyötäröisiä silti saa kaupasta. En tykkää matalista vyötäröistä enkä niitä käytä koska ne vaan on epämukavat ainakin mun kropan mallille.

Sara's Stripes
Sara's Stripes

Katsotaan asiaa uudestaan jouluähkyn laskeuduttua :)

Nuo matalavyötäröiset farkuthan (strech-materiaalia) ovat tällaisen persjalkaisen jouluähkyisen norpanmallisen ihmisen unelmapökät, eivät nimittäin kiristä ja purista sieltä missä joillakin on vyötärön paikka! Riittävän pitkä paita päälle, niin eipä vilku minkäänlaiset kalsarit ja pysyy selkä lämpimänä.

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Itku...

Toimitus
Toimitus

Possu sen sanoi! Nimimerkillä: vastaava tuottaja, jonka normivyötäröisten farkkujen nappi on tänään töissä auki

Kommentoi