Matkahaaveita maanantaiaamuun – minne haluaisit reissata seuraavaksi?

ToimitusOn lokakuu, aika paeta maasta. Vai onko muka sattumaa, että lilyläisiä on viime aikoina puhuttanut reissaaminen?

-blogin Natan poikaystävä Juhani (tuo varsinainen reissumies) lausuu matkustamisesta pitkät ja painavat sanansa: "Aina ei tarvitse viettää viikkoja poissa kotoa mediaseksikkäässä kohteessa, että reissutarpeet tyydyttyisi". Tärkeämpää on ottaa lungisti ja istuskella kaffilla niin usein kuin mahdollista. Aamen!

-blogissa taas on odotettavissa vähän pidempi reissu. Mi Mi Mendine nimittäin paljastaa muuttavansa väliaikaisesti Kalifornian auringon alle. Mitäpä tähän voi muuta sanoa kuin huokaista (sopivan kateellisena) että oooh.

Kaikki mitä rakastin -blogin Eeva taas palasi justiinsa koto-Suomeen puolentoista viikon reissuputkelta. Pieni etäisyys arkiasioihin teki tehtävänsä, Eeva kirjoittaa. Tuliaisiakin tuli: kirkkaampi mieli ja pari kiloa luomukosmetiikkaa.

 

Heitä omat reissuhaaveesi kehiin näin lokakuisen maanantaiaamun kunniaksi.

Minne haluaisit matkustaa seuraavaksi?


Kuva Instagramista: @junnigubbe
 

Kommentit

christasi

Tällä hetkellä kelpaisi oikeastaan mikä tahansa maa, jossa puissa olisi vielä lehtiä (palmupuutkin käy) ja taivas olisi sininen! Ikkunasta katsoen ilma näyttää niin masentavalta, kun viimeisetkin lehdet putoilevat maahan ja lämpömittari näyttää vain pari astetta plussaa. Selailen vain kateellisena instagramin etusivua, kun jokainen ystäväni tuntuu tällä hetkellä olevan jossain päin maailmaa...:D

nansk

Lähden joulukuussa Australiaan ja Uuteen-Seelantiin! Unelma.

Tepita (Ei varmistettu) http://outlandish-blog.blogspot.fi/

Suurimmalta osalta taitaa tulla tähän vastaus "AURINKOON!" Ja ymmärtäähän sen, Suomessa taitaa olla vähän viluisaa jo. Itse haaveilen kuitenkin nyt Lontoosta. En tiedä miksi, mutta olen jo ihan joulufiiliksissä, vaikka Halloweeniakaan ei ole vielä ylitetty ja vaikka kotikaupungissani Bratislavassa on edelleen kesä. Mutta Lontoossa on joulua edeltävinä viikkoina jotain maagista. Ne jouluvalot ja torit ja se fiilis, oih <3 Eipä tässä marraskuulle olekaan vielä suunnitelmia niin jospas varaisikin sinne matkan!

ElinaPK
Sataman valot

Jouluksi Italiaan, pääsiäiseksi Leville. :) Lisäksi ensi kesäksi haaveillaan Pariisin ja Kreikan matkasta. Kyllä tällaisilla suunnitelmilla ja haaveilla syksyn arkipäivät taittuvat kepeästi!

Barcelonassa olen käynyt kahdesti, mutta sinne voisin aina palata. Se tuntuu kodilta. Mieluusti ottaisin myös matkan Lappiin katselemaan lumimaisemia!
Eniten kuitenkin haaveilen matkasta jonnekkin paratiisiin, esimerkiksi Malediiveille. Poikaystävän kanssa sovittiin jättävämme ensi kesän reissu väliin ja säästetään isompaa reissua varten. Voi vähän kirpaista, koska viimeiset 15 vuotta olen matkustanut joka kesä!

Toimitus
Toimitus

Kiitos matkamietteistänne, tyypit! Täällä niitä lukee toimituksen Raisa, jolla ei juuri nyt ole reissua varattuna ja jota siksi pikkuisen, hmm, kismittää eteisensä lattialla lojuva, puoliksi purettu matkalaukku. Se (ja poikaystävä) käväisivät juuri Brasilian auringossa.

PSK
Insert Cool Phrase

Fiji himottais, tai yleensäkin paikka, jossa on valkoista hiekkaa, joka tuntuu orgastiselta varpaiden välissä, niin turkoosia vettä, että on pakko kiskaista arskat päähän ja palmuja. Ja joku kiva könsikäs joka hierasee arskarasvat selkään! Mut on tää ruskee kotisohvakin ihan jees... :D

JiiHoo

Alkuvuodesta oli toiveissa päästä Egyptiin marraskuussa ja sinne suunataankin ensi kuussa. Tavoitteena nähdä kaikki seitsemän uudenaikaista ihmettä, joten pyramidit sopii tähän elämäntilanteeseen parhaiten.

Eeru
Packing peanuts

Koko aamu tuli mietittyä että minne sitä oikeasti haluaisi lähteä ja nyt sen hokasin: vastaus on Kummelimaisesti Kanada. Tarkemmin Quebec. Sinne olisi kiva päästä. Mutta siihen säästellessä voisi jossain lähempänäkin poiketa...

FFFifi
Fitness Führer

Mulla on jo hommattuna matkat Ateenaan (maratonille), Kööpenhaminaan (tankotanssikisoihin) ja Roomaan (maratonille). Kööpenhaminan ja Rooman välissä haluaisin vielä Kanarialle vähän talvijuoksentelemaan. Ja Tallinnaan ja Tukholmaan on toki aina asiaa!

AnitaN
Tervetuloa Suomeen

Juuri varattiin liput Kanadaan ja Jenkkeihin road tripille (http://www.lily.fi/blogit/tervetuloa-suomeen/roadtrip-jenkkeihin-ja-kanadaan). Vuokra-autokin pistettiin saman tien varaukseen. Ei malttaisi odottaa _ollenkaan_ ;)

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Mikä tahansa aurinkomatkakohde kelpaisi, oltais kyllä koko perhe niiiiin sen tarpeessa. Tai edes johonkin reissuun Rovaniemeä pidemmälle olis kiva päästä. Mutta ei ole rahaa, ei mitään toivoa joten tässäpä ollaan sitten jumissa. Jos vaikka Helsingistä pääsis lentämään niin eurooppalaisiin kaupunkeihin vielä voiskin päästä melko halvalla, mutta kun tässä on sinne pääkaupunkiinkin sen reippaat 1000km joten... ei.

Kyllä, olen vähän katkera :D

AnitaN
Tervetuloa Suomeen

Sanopa tuosta lentojen hinnoista! Mietin tätä aikoinaan tosi paljon kun asuin Vaasassa, Suomen sisäinen syöttöliikenne vaan osoittautui tosi kalliiksi. Nyttemmin pääkaupunkiseudulle muuttaneena reissukulut laskeneet ihan tosi paljon :)

Mäkin asuisin mieluusti pääkaupunkiseudulla, niin ei tarttis ensin maksaa parhaimmillaan tuplat lentolipun hinnasta että pääsee bussilla tai junalla sinne lentokentälle asti...

Mutmut. Amsterdamiin voisin seuraavaksi, tai Prahaan. Ja Tallinna tietysti, ihana <3

Kanelibasilika
Tupa - Keittiö

Tallinnaan, Ellan kanssa, aina uudestaan ja uudestaan. Ja marelyniä ja perhettä moikkaamaan Kuala Lumpuriin. Mutta ensin hyvällä tekosyyllä (ah gradu!) matkailen ensi viikolla Geneveen muutamaksi päiväksi - kaupunki, josta en tiedä juuri mitään, mutta aion ottaa selvää. Ja marraskuulla vielä odottaa työmatka Tanskaan. Hupimatkailu saa siis odottaa ja matkakuume ei kyllä ainakaan matkustamalla lähde! :) 

Kommentoi