Matkahaaveita maanantaiaamuun – minne haluaisit reissata seuraavaksi?

reissunen.jpg

On lokakuu, aika paeta maasta. Vai onko muka sattumaa, että lilyläisiä on viime aikoina puhuttanut reissaaminen?

White Trash Disease -blogin Natan poikaystävä Juhani (tuo varsinainen reissumies) lausuu matkustamisesta pitkät ja painavat sanansa: ”Aina ei tarvitse viettää viikkoja poissa kotoa mediaseksikkäässä kohteessa, että reissutarpeet tyydyttyisi”. Tärkeämpää on ottaa lungisti ja istuskella kaffilla niin usein kuin mahdollista. Aamen!

Mi Mi Mendine -blogissa taas on odotettavissa vähän pidempi reissu. Mi Mi Mendine nimittäin paljastaa muuttavansa väliaikaisesti Kalifornian auringon alle. Mitäpä tähän voi muuta sanoa kuin huokaista (sopivan kateellisena) että oooh.

Kaikki mitä rakastin -blogin Eeva taas palasi justiinsa koto-Suomeen puolentoista viikon reissuputkelta. Pieni etäisyys arkiasioihin teki tehtävänsä, Eeva kirjoittaa. Tuliaisiakin tuli: kirkkaampi mieli ja pari kiloa luomukosmetiikkaa.

 

Heitä omat reissuhaaveesi kehiin näin lokakuisen maanantaiaamun kunniaksi.

Minne haluaisit matkustaa seuraavaksi?

Kuva Instagramista: @junnigubbe
 

Kommentit (15)
  1. Tallinnaan, Ellan kanssa, aina uudestaan ja uudestaan. Ja marelyniä ja perhettä moikkaamaan Kuala Lumpuriin. Mutta ensin hyvällä tekosyyllä (ah gradu!) matkailen ensi viikolla Geneveen muutamaksi päiväksi – kaupunki, josta en tiedä juuri mitään, mutta aion ottaa selvää. Ja marraskuulla vielä odottaa työmatka Tanskaan. Hupimatkailu saa siis odottaa ja matkakuume ei kyllä ainakaan matkustamalla lähde! 🙂 

  2. Mäkin asuisin mieluusti pääkaupunkiseudulla, niin ei tarttis ensin maksaa parhaimmillaan tuplat lentolipun hinnasta että pääsee bussilla tai junalla sinne lentokentälle asti…

    Mutmut. Amsterdamiin voisin seuraavaksi, tai Prahaan. Ja Tallinna tietysti, ihana <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *