Me tahdomme!

tahdon2014.jpg

Eduskunta äänestää tasa-arvoisesta avioliittolaista perjantaina. Me Lilyn toimituksessa tahdomme ja toivomme, että päättäjät tekevät huomenna ratkaisun, joka huomioi jokaisen kansalaisen ihmisoikeudet, tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden!

Tällaisia ajatuksia tasa-arvoinen avioliittolaki herättää lilyläisissä:
 

”Sanon kesällä tahdon. Rakastan kumppaniani ja hän minua. Juhlimme rakkauden ja sitoutumisen juhlaa. Kuulostaa normaalilta ja ihanalta asialta. Itse koen olevani etuoikeutettu. Naimisiin meno Suomessa ei ole kaikkien oikeus, eikä kaikilla läheisillänikään ole mahdollisuutta saada siunausta sille rakkaudelle, joka tekee heistä kokonaisia.”
– emmakaisamarjaana / 100 yötä kesään
 ”Ei tämä oikeasti ole kovin monimutkainen asia eikä tule järisyttämään koko yhteiskunnan perusteita. Aika pienen vähemmistön oikeuksistahan tässä on kyse. Mitä se on minulta pois, jos naapurin Maija ja Kaija menevät naimisiin? Jos Kalle ja Ville haluavat perustaa perheen yhdessä ja antaa jollekulle hylätylle lapselle kodin?”
– Katie / Aika kypsä äidiksi
 ”Omaan päähäni ei vaan mahdu se, miksi kaksi samaa sukupuolta olevaa ei voisi mennä naimisiin, ihan niinkuin kaksi eri sukupuolta olevaa. En vain voi ymmärtää. Ja nolottaa, että Suomi on ainoa Pohjoismaa joka ei tätä salli. Jopa kissaa väsyttää tällainen.”
– saarah / visual diary

 

Kuva: emmakaisamarjaana / 100 yötä kesään

 

Kommentit (3)
  1. Juuri kirjoitin itsekin oman kannanottoni asiaan. 🙂 Toivotaan parasta!!

  2. Hyvä Lily, hyvä bloggarit <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *