Mennäänkö ekoilla treffeillä sänkyyn + 7 muuta vastausta deittailusta

treffit1.jpg

Kuka tekee aloitteen? Kannattaako olla vaikeasti tavoiteltava? Testasimme puolestasi.

Yksi Lilyn jutuista on jatkuvasti ja tasaisesti googlattu, nimittäin 15 kysymystä ja vastausta treffeistä. Tässä tärkeimmät oppimme, olkoon niistä on sinulle hyötyä rakkauden vuonna 2016!

1. Kuka tekee aloitteen?

Jos olet kiinnostunut jostakusta, toimi. Harva katuu saamiaan pakkeja, mutta saamattomuuttaan kyllä.

2. Mikä on hyvä treffipaikka?

Perinteinen treffipaikka eli leffateatteri on aika huono, koska siellä ei voi keskustella – tai edes näe toista. Luontevilla treffeillä tehdään jotain rennon aktiivista, jotain sellaista, joka antaa kohtaamiselle rytmin mutta pakottaa puhumaan. Miten olisi ruoanlaitto, piknik, lauttaretki saareen, taidenäyttely tai brunssi? Myönnämme, alkoholia tarjoavilla kohteilla on treffien sujumista vauhdittava vaikutus.

3. Kannattaako esittää vaikeasti tavoiteltavaa?

Ei, mutta omaa innostusta ei kannata näyttää liian suoraan. Toiset ihastuvat impulsiivisesti, mutta tunteista avautuminen saattaa pelästyttää ja vaikuttaa treffikumppanista epätoivoiselta. Anna myös toiselle aikaa ihastua. Emme kannusta pelailuun.

4. Koska pussaillaan?

Suuteleminen on tietysti sallittua, mutta jännite on herkkä; kannattaa odottaa luontevaa hetkeä. Voit kuiskata sitä ennen jotain kaunista, mutta älä sorru kliseisiin. ”Saanko suudella sua?” on maailman ärsyttävin repliikki, johon on vain yksi vastaus: ”Jos pitää kysyä, niin et. Ikinä.”

5. Voiko ensimmäisillä treffeillä olla seksiä?

Jos haluat seksiä, anna mennä. Jokainen steppaa tyylillään, ja eri ihmisistä haetaan eri asioita. Varaudu kuitenkin siihen että juttu saattaa lopahtaa sänkyhommiin – myös sinun toiveestasi.

treffi_500days1.jpg

6. Miten tehdään vaikutus ja mistä ei kannata puhua?

Treffien tarkoituksena on testata sinun ja treffikumppanin yhteensopivuutta. Kukaan ei voita, jos esittää muuta kuin on. Muista hyvät käytöstavat ja kohteliaisuus. Vaikutus tehdään hymyllä ja naurulla, hauskoilla jutuilla ja kiinnostumalla toisen sanomisista. Ei kannata avautua henkilökohtaisista kriiseistä, eksistä tai aiemmista sukupuolitaudeista.

7. Mistä tietää, onko jutusta mihinkään?

Tätä ei voi kukaan tietää. Jos mielipiteet, tausta, ihmissuhdekiemurat tai yleistunne sotivat omiasi vastaan, voi olla viisaampaa jättää homma sikseen. Jos taas tunnet yhteenkuuluvuutta tai ihastusta häneen edes jollakin tasolla, kannattaa jatkaa tutustumista. Kutkuttavan olon syntymiseen voi kokemuksemme mukaan mennä kaikkea minuuteista pariin kuukauteen. Suosittelemme luottamaan intuitioon. Sen perusteella voi päätellä paljon tulevasta jo ensimmäisten treffien pohjalta.

+ Miten annetaan pakit tyylikkäästi?

Ei ole tyylikästä tapaa ilmaista toiselle, ettei hän ole tarpeeksi kiinnostava tai haluttava. Jos on tavattu vain pari kertaa, voi olla helpointa ilmaista asiasta tekstiviestillä tai puhelimessa. Haluaisitko itse käsitellä pakkeja lähes tuntemattoman tyypin kanssa kasvotusten? Kuorruta ikävä uutinen myönteisyydellä: ”Kanssasi oli kivaa, mutta ei nyt ihan toivotulla tavalla. Toivottavasti löydät jonkun mukavan tyypin!”

Sinua kiinnostanee myös lukea pientä paasausta, eli Pariskunnat, menkää itseenne!

Mitkä ovat sinun parhaat (tai huonoiksi todetut) treffivinkkisi? Kerro kommenteissa!

 

 

Kommentit (24)
  1. Minäkin olen sitä mieltä, että luvan pyytäminen suuteluun on söpöä! Varsinkin kun siihen on edetty pientä käsien pitelyä ja ujoja katseita vaiheella. Silloin toinen osoittaa, että haluaa kyllä jotain, muttei aio ottaa sitä ilman suostumusta. Eikä mikään ole niin seksikästä kuin suostumus! 

    Lisäksi, joskus minä en vain halua, että minua suudellaan. Se johtaa yleensä pahaan mieleen ja ”enkö mä muka kelpaa?” kysymyksiin. Toki suostumuksen kysymys voi olla äänetöntä, kuten kasvojen ottaminen käsiin ja huulten kosketus ja sitä seuraava kysyvä katse. Oma mieheni ilmoitti aikovansa suudella minua ja antoi aikaa vetäytyä, jos en olisi halunnut. Se oli niin ihanaa, että minä suutelin häntä! 

    Sitten kun ollaan tunnettu pidemmän aikaan rakastan sitä kun mies kaappaa minut yllättäen ja suutelee kunnolla – mutta se kuuluu tehdä sitten kun ensimmäiseen lupa on saatu! Ensimäinen suudelma on aina alkuun haparoiva ja jännittävä. Se on kokeilu versio. 

    1. Olipa romanttisesti kirjoitettu! Ihan tässä herää suuteluhimo 🙂

  2. Omat parhaimmat treffini olivat Tinderistä bongatun miehen kanssa kahvin merkeissä. Olin jo etukäteen ajatellut mahdolliset kauhuskenaariot, mutta kyseiset treffit menivät kuitenkin niin nappiin, että tämän miehen kanssa on nyt seurusteltu jo lähes kaksi vuotta! Kunhan muistaa olla rohkeasti oma itsensä ilman liikoja ennakkospekulaatioita niin silloin antaa itsestään parhaimman kuvan 🙂

    1. Kyllä! Oma itsensä pitää olla. Onnea teidän suhteellenne!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *