Michelle Obama paljastui Carine Roitfeldin faniksi

obama_m1.jpg

Ranskan Voguen ex-päätoimittajalla Carine Roitfeldilla näyttää olevan korkea-arvoisia faneja. Fashionista paljastaa, että Yhdysvaltain ensimmäinen nainen Michelle Obama järjesti taannoin muotitoimittajasta kertovan Mademoiselle C -elokuvan yksityisnäytöksen Valkoisessa talossa.

Muodin ystävänä ja amerikkalaisen muotiteollisuuden tukijana tunnettu rouva Obama innostui Roitfeldin CR Fashion Book -lehden tekovaiheista kertovasta elokuvasta sen saatua lämpimän vastaanoton kansainvälisessä mediassa. Niinpä Obama tilasi oman kopionsa suoraan elokuvan ohjaajalta Fabien Constantilta. Mademoiselle C sai tiettävästi kunnian olla yksi ensimmäisistä ranskalaisista elokuvista, joita Valkoisessa talossa on esitetty. Constant oli kunniasta luonnollisesti innoissaan, vaikka ei suostunut paljastamaan Fashionistalle elokuvanäytöksen yksityiskohtia.

Tämä ei toki ole ensimmäinen kerta, kun rouva Obama on ilmaissut mielenkiintoaan myös ranskalaista muotimaailmaan kohtaan. Vuonna 2009 ensimmäinen nainen aiheutti pienimuotoisen skandaalin pukemalla ranskalaissuunnittelija Azzedine Alaïan mustan niittivyön miltei jokaiseen edustustilaisuuteensa. Sittemmin nuorten amerikkalaisten suunnittelijoiden asuissa paremmin viihtynyt Obama lieneekin nyt laajentamassa jälleen tyylihorisonttiaan myös ranskalaisen muodin pariin.

Ja kukapa olisikaan parempi mentori ensimmäiselle naiselle kuin ranskalaisen tyylin ilmentymä Carine Roitfeld.

Teksti: Laura Paananen, joka jäi miettimään, oliko myös Barack pakotettu paikalle yksityisnäytökseen.

Lähde: Fashionista

Kuva: Splash News

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *