Mies, näin vältyt kesällä seksuaaliselta häirinnältä

giphy.gif

Moni mies on varmasti huomannut, että kesä – ja sen myötä kaupungilla näkyvä paljas miespinta – sekoittaa naisten päät. Onneksi ruotsalainen sivusto Lajkat.se on ajatellut miesten turvallisuutta: siispä miehet, ellette halua kokea seksuaalista häirintää ja lähentelyä, seuratkaa tänä kesänä näitä ruotsalaissaitin kirjaamia sääntöjä:
 

1. Älä käytä lyhyitä sortseja

Naiset eivät voi vastustaa miesten sääriä, se on heillä geeneissä.
 

2. Älä pukeudu viettelevästi

Jos pukeudut paljastavasti, varaudu siihen, että naiset tuijottelevat ja huutelevat perääsi kadulla. Oman turvallisuutesi vuoksi suosittelemme, että käytät pilkkihaalaria läpi kesän.
 

3. Älä juo alkoholia

Se heikentää harkintakykyäsi, ja saattaa käydä niin, että päädyt lähtemään esimerkiksi baarissa tapaamasi naisen matkaan. Turha tulla valittamaan, jos illan aikana tapahtuu jotain ikävää, itsehän lähdit naisen matkaan.
 

4. Jos juot, älä päästä drinkkiä silmistäsi

Nykyään naiset sujauttavat miesten drinkkeihin kaikenlaisia tyrmäystippoja ja tabletteja huumatakseen pahaa aavistamattoman uhrinsa.
 

5. Napita paitasi

Oma vikasi, jos sinua kouritaan baarissa, mitäs esittelit veistoksellista yläkroppaasi. Katso kohta kaksi ja hanki pilkkihaalari.
 

6. Älä kulje yksin

Miesten kannattaa aina liikkua ryhmissä, sillä yksinäinen mies on helppo uhri naiselle. Muista myös varoa naispuolisia taksikuskeja, he saattavat ajaa sinut metsään ja hyökätä kimppuusi.
 

7. Vältä isoja naisjoukkoja

Joukossa tyhmyys tiivistyy, ja kun ryhmä naisia kokoontuu, voi sattua ja tapahtua vaikka mitä. Estrogeenitaso on korkealla, joten miesten on turvallisinta kiertää riehakkaat naisjoukot kaukaa.
 

Teksti on kirjoitettu muiden muassa tämän, tämän, tämän ja tämän jutun innoittamana.

Turvallista kesää!
 

LUE MYÖS:

17 syytä miksi feministit ovat niin ärsyttäviä

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *