Mikä Kate Mossissa viehättää? Muotisuunnittelijat kertovat

kate moss.jpg

Ei ehkä heti uskoisi, mutta Kate Moss juhlistaa tänä vuonna 25-vuotista mallitaivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi Grazia-lehti pyysi Katen kanssa yhteistyötä tehneiden muotisuunnittelijoita kertomaan, mikä on huippumallin suosion salaisuus.

Marc Jacobs ei osannut pukea Katen erikoislaatuisuutta sanoiksi, sillä suunnittelijan mielestä huippumalli on kokonaisuudessaan ainutlaatuinen persoona. “Tapa, jolla Kate pukeutuu, elää elämäänsä ja suhtautuu itseensä on hyvin ainutkertainen”, kuvailee Marc Jacobs ystäväänsä.

“Lojaalius ja rehellisyys ovat sanoja, jotka kuvastavat Katea parhaiten. Nämä ominaisuudet ja valtava lahjakkuus tekivät hänestä tähden”, runoilee  Donatella Versace. Muotisuunnittelija muistuttaa myös, että on vain yksi ja ainoa Kate Moss. “Ihmiset sanovat aina löytäneensä uuden Katen, mutta ei sellaista ole olemassa”, Donatella pamauttaa.

Ehkä huippumallin pitkän uran salaisuus on lopulta hyvinkin inhimillinen.“Kate Mossin kanssa on helppo ystävystyä, sillä hänellä on taito päästä ihmisen ulkokuoren alle”, analysoi Vivienne Westwood.

Yhtä kaikki, onnittelemme Kate Mossia ainutlaatuisen pitkän ja loistokkaan uran johdosta, ja toivomme samalla upeita työvuosia vielä kasapäin lisää!

Lue lisää muotisuunnittelijoiden mietteitä Kate Mossista Grazia-lehden sivuilta.

Teksti: Laura Paananen, jonka suosikki Kate Moss -hetki on luultavasti edelleen se legendaarinen kuva vuoden 2005 Glatonbury-festivaaleilta, jossa Kate painaa muina naisina ja huolettoman tyylikkäänä polviin asti mutaisella festivaalikentällä

Lähde: Grazia

Kuva: Splash News

 

Kommentit (4)
 1. Hei,

  Kate on ihana. Mutta asiasta toiseen: en vieläkään pääse Lilyn etusivulle. Vieläkään. Tai avaa kyllä ekan sivun mutta kaatuu heti kun koitan vierittää sivua alaspäin. Tuleeko se koskaan toimaan?
  t. Explorer

  1. Heippa! Harmillinen ja erikoinen ongelma… Laittaisitko postia osoitteeseen lily(at)a-lehdet.fi ja kerro mahdollisimman tarkkaan, millä koneella ja selaimella etusivu ei toimi. Tekniset tyyppimme voivat yrittää selvittää, mistä homma kiikastaa!

   1. Mullakin etusivu jumittaa Safarilla pahasti ja saa sen usein kaatumaan kokonaan. 

    1. Moi kata_eric! Laita sinäkin tarkka kuvaus jumituksesta ylläolevaan mailiosoitteeseen lily(a)a-lehdet.fi. Korjataan ongelma mahdollisimman pian!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *