Mikä on muodikkain stressinkarkotuskikka? Senkin opimme Lilyssä tällä viikolla

Toimitus

Stressaako? Entä haluatko tietää pari maukasta vaihtoehtoa tavalliselle sokerille? Klikkaa tiesi näihin Lilyssä tällä viikoilla julkaistuihin juttuihin! Tällä viikolla saimme tietää Lilyn ansiosta esimerkiksi:
 

1. Mikä on tämän hetken muodikkain stressinkarkotuskikka

Paperikaupan tyttö vakuuttaa, että se rentouttaa, inspiroi, lievittää stressiä ja tarjoaa pelkkiä onnistumiskokemuksia. Kurkkaa täältä, mikä helppo ja verrattain halpa harrastus on kyseessä!

 

2. Miten järjestetään erilainen hääjuhla

Alkoholijuomien rahtaaminen lahden takaa on tuttu juttu. Myötä- ja vastoinkäymisissä -blogin Hanna R. antaa viisi vinkkiä vähän erikoisempien häiden järjestämiseen. Viiden pisteen vihje: edullisia skumppapulloja ei näissä juhlissä tarvitse liikutella Itämeren yli. Lue juttu täältä.

 

3. Ideoita ystävänpäivään

Mansen muijien kokoamien ystävänpäivän menovinkkien pitopaikkana on tiätty Tampere,  mutta mikä ettei listauksesta voi ottaa vaarin muuallakin. Suosittelemme lämpimästi musiikkia ja runoja aina, mutta erityisesti ystävänpäivänä!


4. Millainen on kirjailijan normipäivä

Tokihan se kiinnostaa: moneltako kirjailija nousee sängystä aamulla? Nauttiiko se lounaalla punaviiniä? Sivulauseita-blogin Helmi K raotti kuluneella viikolla salaisuuden verhoa ja paljasti tavallisen työpäivänsä tarkan kulun. Kirjoittamisen lisäksi mainituksi tulevat Bon Iver, Lena Dunhamin Instagram-tili ja Mad Men. Käy lukemassa Helmi K:n työaikaraportti täältä.

 

5. Parhaat sokerinkorvikkeet

Iris-blogin keittiössä on hiljattain luovuttu sokerista, joten vaihtoehtoiset makeuttajat ovat tulleet tutuiksi. Ja hurraa, nyt Ian vinkkaa niistä meillekin: kardemumma, aitovaniljajauhe, lakritsinjuuri... Koko vinkkilistauksen löydät täältä. Samalla klikkauksella löydät muuten suklaisen minttumurusmoothien (NAM) ohjeen!

 

Kuvat: Paperikaupan tyttö, Iris ja sivulauseita

 

Kommentoi