Mikä on parasta entistä paremmassa Trendissä?

Toimitus

Maaliskuussa Trendi-lehti se vaan paranee. Enää tarvitsee odottaa vain kolme päivää, 20 tuntia ja 16 minuuttia, että lehti kolahtaa postiluukusta.

Mutta kaverit, tässä teille jo ennakkoon: Trendin entistä ihanampi kansi! Sydämelliset post-it-laput ovat päätoimittajaltamme Jenni Liedolta.

Kas tässä, Jennin TOP 3 -lempparia entistä paremmasta Trendistä: 

  1. ”Huumori ja viisaus kuuluvat henkilökohtaisiin lempiyhdistelmiini, ja ne sattuvat olemaan myös Trendin sielun ydintä. Lehti alkaa nyt tosi hauskasti.”
  2. ”Rakastan ad:mme Leenan rennon letkeää käsialaa, joka näkyy paitsi kannessa, myös monessa jutussamme.”
  3. ”Trendin edelliset muotipalstat olivat nekin neroutta, mutta nyt tykkään tuunatuista muotisivuistamme vieläkin enemmän. Katseltavaa, himoittavaa, asiaa ja osteltavaa. Mitä muuta ihminen voisi muotijutuiltaan haluta? En muuten tiennyt, että astetta pidemmät t-paidan hihat imartelevat käsivarsia, mutta nyt tiedän. Ja ensi tiistaina tietää koko Suomi.”

 

3 päivää 20 tuntia 16 minuuttia vieläkin parempaan Trendiin

#trendivaanparanee

Kommentit

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Tätä ei varmaan saisi sanoa, mutta katsoin ensin että kappas, tässähän on kuva Regina-lehden kannesta 80-luvulta.

Eiku...

hupu (Ei varmistettu)

Oh dear… mä luulin että olen ainoa! Katsoin että tuo kansi ei kyllä ole tullut painokoneesta vaan aikakoneesta.
No toisaalta, johan rytkymuodissa on nähty 80- ja 90- lukujen uusi tuleminen - miksei sitten painotuotteissa. (Kunhan 70- ja 80-lukujen inhorealistiset ruokalehtikuvat eivät palaa muotiin, tähän vedän rajan!).
Mutta jos pääsen ikäni yli, niin ihan pirteähän tuo uusi Trendi kai on. :)

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Sisältöhän se aina ratkaisee, kyllähän Reginan kanssakin tuli aikanaan vietettyä monta viihdyttävää hetkeä. Ja ehkä tämä kansikuva liittyy tuohon huumoriin joka tekstissäkin mainittiin..;-) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kasariviboja täälläkin! Eihän toi uusi fontti ole tarkoituksella tuollainen, eihän?

Kkkkk (Ei varmistettu)

Iiks, tuo kuva, tuo logon fontto!
noh kaikkeen tottuu, ja sisältö kuulostaa hyvältä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

yhyyyy ei yhtään kiva fontti :(

Vierailija (Ei varmistettu)

Uutta Trendiä hypettävät jutut alkavat mennä jo vähän liiallisuuksiin - tuskin minun lisäkseni muitakaan toimituksen blogin lukijoita lehden uusi fontti jne. näin paljon kiinnostaa!

Ja juu kansi on kyllä niiiin retro... Toivottavasti se oli tarkoituskin!

Vau mikä vauva!

Mua kiinnosti lähinnä miks toi fontti näyttää niin epämääräsen kasarilta, ja jostain mielen sopukoista se yhdisty kun yhdistykin Eeva-lehden vanhaan fonttiin :D

PIENI KOTI

Odotan innolla että pääsen lukemaan! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kas kun ei entistäkin paremmassa

uraneuvot jotka haluat kuulla nyt (Ei varmistettu)

niin. komppaan edellisiä, tuskin viitsin tätä edes kommentoida. mutta tekee mieli sanoa, että se mikä tekijän silmissä näyttää harppaukselta ihmiskunnalle, ei täältä päästä katsottuna eroa mitenkään vanhasta, ei teidän eikä mistään muustakaan naisten muotilehdestä kautta viime vuosikymmenten. herranen aika, lukekaa nyt kansiotsikotkin ihan vaan läpi, nehän on generoitu jollain cosmo-aikakoneella.

kummankohan tässä pitää antaa uraneuvoja? mites jos me annettais teille: etsikää uusi.

enkä tarkoita fonttia, vaan elämäntehtävää.

881 (Ei varmistettu)

Olen ymmärtänyt Trendin yrittävän edes vähän esittävän jollain tavoin vähän fiksumpaa naistenlehteä, mutta kun uudistuneessakin lehdessä jo kannessa hehkutetaan shoppailua, niin ymmärrän olleeni väärässä. 80-luku ei ilmeisesti inspiroi ainostaan lehden ulkoasua.

vm-83 (Ei varmistettu)

Itse vanhenee ja trendi tekee paluun kahdeksankymmentä luvulle niin hömppäkulutus sisällöllään että logollaan. Aikuismaisempi? Hell no. Tyylikkäämpi? nope. Levottomampi? Kyllä.
Imagen muutos onnistui -enemmän laadukasta sisältöä -samaa ei voi sanoa Trendistä. Miksi ne bloggaajat pitää tunkea joka paikkaan? Miksi ne kaikki artikkelit käsittelevät römpsän kutinaa tai deittailua?

Olivia taitaa olla ainut vakavasti otettava naistenlehti. Tai lehti, joka ottaa naiset vakavasti eivätkä hattarapäinä.

Tai sitten musta on vain tullut liian vanha ja laatutietoinen.

Kommentoi