Mikä tekee tyylistäsi omasi?

Toimitus

 

Nina Kurkinen paljastaa maaliskuun Trendissä tyylinsä salat. Luottotuoksunsa Kurkinen jättää kuitenkin salaisuudeksi, koska sanoo tuoksujen ja korujen olevan tyylinsä henkilökohtaisin osa. Kurkinen ei voisi kuvitella hankkivansa samoja koruja kuin mitä hänen ystävillään on, ja siksi hän haluaa pitää tuoksunsakin omanaan.

Ajatellessamme tyyliä keskitymme usein vain vaatteisiin, mutta myös tuoksuilla, meikeillä, hiuksilla, tatuoinneilla tai vaikka silmälaseilla voi olla tärkeä rooli siinä, miten näemme ja koemme itsemme. Sille on syynsä, miksi Anna Wintour on pysynyt samassa hiustyylissä teini-iästä lähtien ja miksi Victoria Beckham käyttää korkokenkiä vaivaisenluistaan huolimatta.

 

Mikä on sinun tyylisi henkilökohtaisin osa – se, jota ilman et osaisi olla?

 

Kysyy Johanna, jolle pitkät hiukset ovat olleet osa identiteettiä – nyt ja aina.

Kuva: Suvi Kesäläinen

 

Kommentit

Oranssinen

tää on helppo: oranssi väri.

Toimitus
Toimitus

Jos nimesi olisi Violettinen, tuo yllättäisi. ;)

Jyyli
Spice 'n' Shine

Huulipuna ja tennarit. Aikuinen nainen ja pikkulapsi sisälläni ovat kolmannessa maailmansodassa.

Oddandimperfect

Koska tyylini on muuten melko simppeli, koruilla on helppo tuoda jotain omaa ja erilaista asuun. Ja ilman kelloa en enää pysty elämään, minkä vuoksi niitä tietenkin pitää hankkia koko ajan lisää :)

Pau
P.S C'est moi!

Joku juttu, joka ei sovi oikein kokonaisuuteen, mutta jollain omituisella tavalla kuitenkin sopii. En tykkää liian siististä tai sliipatusta tyylistä, sellaisessa kokonaisuudessa tulee jotenkin omituinen olo, kuin olisi irti itsestä eikä omissa nahoissaan.

Vapaapudotuksessa

Rannekoru ja Converset. Olen pitänyt kyseistä Kalevalan "siivet" korua ranteessani jo neljä vuotta. Sama asia Conversejen kanssa. Vuodet vierivät mutta Converset pysyvät. :D

Silkkitassu

Farkkuyksityiskohta ja lävistykset korvissa. 

Mia K.
Voi taivas

Mietinpä pitkään. Ainoa, joka tuli mieleen ns kokonaisvaltaisemmin, oli se, että tuon jollain tasolla oman "energiani" vaatteiden etc läpi, jos sitä nyt näin voi ylipäätään ilmaista :)))?

Jokainen kantaa habituksensa omalla tavallaan aina, jotenkin sisäinen energia ratkaisee mulla ;) Ja, päällä voi olla mitä tahansa. Monesti huomaan, että vaikka jollakin olisi miten kallista etc merkkiä tai laatua yms, se pitää myös osata kantaa.

Karisma on voima joka pukee meitä kaikkia ♡

Kommentoi