Mikä tekee tyylistäsi omasi?

Niina10.jpg

 

Nina Kurkinen paljastaa maaliskuun Trendissä tyylinsä salat. Luottotuoksunsa Kurkinen jättää kuitenkin salaisuudeksi, koska sanoo tuoksujen ja korujen olevan tyylinsä henkilökohtaisin osa. Kurkinen ei voisi kuvitella hankkivansa samoja koruja kuin mitä hänen ystävillään on, ja siksi hän haluaa pitää tuoksunsakin omanaan.

Ajatellessamme tyyliä keskitymme usein vain vaatteisiin, mutta myös tuoksuilla, meikeillä, hiuksilla, tatuoinneilla tai vaikka silmälaseilla voi olla tärkeä rooli siinä, miten näemme ja koemme itsemme. Sille on syynsä, miksi Anna Wintour on pysynyt samassa hiustyylissä teini-iästä lähtien ja miksi Victoria Beckham käyttää korkokenkiä vaivaisenluistaan huolimatta.

 

Mikä on sinun tyylisi henkilökohtaisin osa – se, jota ilman et osaisi olla?

 

Kysyy Johanna, jolle pitkät hiukset ovat olleet osa identiteettiä – nyt ja aina.

Kuva: Suvi Kesäläinen

 

Kommentit (8)
  1. Mietinpä pitkään. Ainoa, joka tuli mieleen ns kokonaisvaltaisemmin, oli se, että tuon jollain tasolla oman ”energiani” vaatteiden etc läpi, jos sitä nyt näin voi ylipäätään ilmaista :)))?

    Jokainen kantaa habituksensa omalla tavallaan aina, jotenkin sisäinen energia ratkaisee mulla 😉 Ja, päällä voi olla mitä tahansa. Monesti huomaan, että vaikka jollakin olisi miten kallista etc merkkiä tai laatua yms, se pitää myös osata kantaa.

    Karisma on voima joka pukee meitä kaikkia ♡

  2. Farkkuyksityiskohta ja lävistykset korvissa. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *