Miksi Jennifer Anistonin pitäisi ajatella yhtään mitään Angelina Jolien ja Brad Pittin erosta?

giphy.gif

Kuvittele, että exäsi eroaa. Exäsi, josta itse erosit 10 vuotta aiemmin. Exäsi, jonka jälkeen olet seurustellut muiden kanssa, mennyt jopa naimisiin, ja jatkanut elämääsi tuntematta, että sinua kohtaan olisi tehty erossa väärin. Olet ollut onnellinen ja toivonut exällesi ja hänen perheelleen samaa – toiminut siis niin kuin kuka tahansa kypsä aikuinen ihminen.

Kuvittele sitten, että kun tieto exäsi erosta leviää, some-feedisi täyttyy kuvista sinusta. Kuvista, joissa hymyilet vahingoniloisesti, giffeistä, joissa naurat ja meemeistä, joissa kuvaasi on lisätty nasevia sitaatteja.

Kun tieto Angelina Jolien ja Brad Pittin erosta levisi maailmalle, tärkein uutinen tuntui olevan se, että nyt Pittin vahingoniloinen ex-vaimo Jennifer Aniston varmaan pissaa hunajaa.

Anteeksi vain, mutta mitä helvettiä?

Siitä lähtien, kun Jolien ja Pittin suhteen huhuttiin alkaneen salasuhteena, Aniston on saanut julkisuudessa otsaansa petetyn naisen leiman. Sittemmin kaikkia hänen parisuhteitaan on verrattu suhteeseen Pittin kanssa: jokaisen Pittin jälkeisen eron yhteydessä on mietitty, miten kamalaa on, että Anistonille kävi taas näin, ja kun hän meni naimisiin Justin Theroux’n kanssa, hehkutettiin, miten hän vihdoin löysi tosi rakkauden.

Anistonin vetäminen mukaan Jolie-Pitt-erosoppaan kertoo enemmän kuin sata meemiä. Tietämättä asioiden todellisesta laidasta yhtään mitään muuta kuin sen, mitä Anistonin ”lähipiiri” juorulehdissä kertoo, on kuviteltu, että petetty Aniston on viimeiset 10 vuotta iltarukouksissaan anellut, että Pitt ja Jolie eroaisivat. Ja vasta nyt hän voi todella saada sielulleen rauhan. Koska eihän ole mahdollista, että Aniston olisi oikeasti nauttinut elämästään – menestyksekkäästä urastaan ja Pittin jälkeisistä parisuhteistaan –, vaan kaikki hänen aikansa on mennyt sen odottamiseen, että oikeus vihdoin tapahtuu.

Mitä jos unohdettaisiin Aniston-meemit ja annettaisiin Anistonin itse tehdä se, mihin hän on meitä muitakin kannustanut: ”Me kaikki saamme itse määritellä, mitä ’onnellisena elämämme loppuun asti’ meille tarkoittaa.”
 

Lily_Byline_Laura.jpg

Teksti: Laura Kangasluoma, joka toivoo omille exilleen pelkkää hyvää
Gif: Giphy.com

 

Haussa muuta hyvää luettavaa? Lue vaikka nämä:
 Petyitkö Tinderiin? Kokeile näitä deittisovelluksia
Näin saduista tehdään feministisiä: Kaunotar ja Hirviö ja Emma Watson

 

 

Kommentit (4)
  1. Minäkin facepalmasin noille memeille (jotkut on hyviäkin!) aika paljon, ei huhhuh, miksi kenenkään pitäisi olla iloinen toisten erosta.

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *