Miksi kampaaja ei enää kiinnosta?

Versus 170030.JPG

Minulta irrotettiin pari vuotta sitten hiustenpidennykset. Sen jälkeen en ole kaivannut kampaajalle.

Tietysti tukkani näyttää hyvältä sen jälkeen, kun siihen on vedetty muutama raikas raita. Mutta ei niin hyvältä, että maksaisin siitä yli sata euroa. Mieluummin käytän sen summan Tukholman-lentoihin.

En ole ainoa. Jokatoinen kollegani ja ystäväni on lopettanut kampaajakäynnit ja kasvattanut näkyviin luonnollisen hiussävynsä. Kaksihaaraiset? Ei kiinnosta: huonokuntoinen tukka näyttää paksummalta.

Käytkö sinä kampaajalla? Jos kyllä, miksi? Jos et, kerro lisää.

 

Meikitön, kosteutta hehkuva iho oli viime vuoden himotuin kauneustrendi. Onko luonnontilainen tukka pian yhtä haluttu?

Tätä pohtii: Jenna Kämäräinen, Trendin ja Lilyn kauneustuottaja
Kuva Antoni Ruiz Aragó

 

Kommentit (136)
  1. Näin entisenä kampaajana tosi surullista luettavaa, kun tuntuu ettei kukaan enää käy kampaajalla.. Itsekin lopetin kampaajan hommat hieman yli vuosi sitten, koska siitä ei jäänyt mitään käteen, kun oli just noita veroja ja vakuutuksia niin paljon maksettavana. Silloinkin jo huomasi, että asiakkaat kävi harvemmin. Enkä itsekään ole käynyt kampaajalla koko kuluneen vuoden aikana kuin nelisen kertaa ja nämäkin kerrat ovat olleet entisillä työkavereillani, joten olen saanut alennusta hinnasta. Itselleni on kyllä helppoa laittaa kotona, kun on ammattitaitoa, mutta silti isommat muutokset jättäisin ammattilaisen käsiin.. Toivottavasti kampaamojen hinnat saataisiin laskuun ja kampaamojen penkeistä nousisi rentoutuneita ja onnellisia asiakkaita!

  2. Tottakai käyn säännöllisesti kuuden viikon välein. Ihanaa hemmottelua itselle kun ammattitaitoinen kampaaja värjää ja leikkaa. Kampaaja tarvitsee myös kulujen jälkeen palkan työstään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *