Miksi synkistelet, Paperi T?

paperi_t_lily.jpg

 

Kun on kuunnellut tarpeeksi pitkään Cheekin itsevarmoja hokemia: ”Jos mä oisin sä, kyl mäkin oisin mun kaa”, alkaa Paperi T:n meininki tuntua tuoreelta.

”Jos sä joskus opit arvostaa myös tappavan tylsistyttäviä miehiä, sä tiedät mist mut löytää”, Paperi T räppää juuri julkaistulla Elokuva-sinkullaan.

Tosin kun miestä haastattelee, ei tule ensimmäisenä mieleen, että hän olisi tappavan tylsä. Päinvastoin, tässä tyypissä on jotain kiehtovaa. Hän on nöyrä ja itseironinen, ja ennen kaikka hauska.

 

Biiseissäsi on synkkä meininki. Miksi?

‒ Musiikin ei tarvitse sopia joka tilanteeseen. Kun laitan bileissä tai aloitellessa musiikkia soimaan, minulle huomautetaan, että onko pakko soittaa musiikkia, joka kuulostaa siltä että jonkun koira on kuollut.

Tykkään albumikokonaisuuksista. En ymmärrä sitä, että tungetaan kaikki mahdolliset fiilikset 40 minuutin albumiin. Melankoliset biisit kaipuusta ja jostain menetetystä ovat kiinnostavampia kuin kymmenen rakkausbiisiä.

Levyllä on henkilökohtaisia asioita, jotka ovat tapahtuneet, mutta myös puoliksi keksittyjä juttuja ja täyttä fiktiota. Soitin kyllä sinkkuni etukäteen eksälle.

 

Esiinnyt kesällä muun muassa Ruisrockissa ja Ilosaarirockissa. Voiko erobiiseillä villitä keikkayleisöä?

‒ Ei kaikilla keikoilla tarvitse villiintyä. Usein keikoilleni tulee ihmisiä, jotka ovat vain hiljaa ja kuuntelevat. Minun on täytynyt kieltäytyä joistain pikkujoulukeikoista, sillä sanoin suoraan, että ette te halua minua sinne puoleksi tunniksi avautumaan.

 

Paperi T:n albumi Malarian pelko ilmestyy lauantaina 17.4.

 

Teksti: Julia Thurén, jonka mielestä on selvä homma, että Paperi T jättää jäljen suomialaiseen räppiskeneen tulevalla albumillaan

Kuva: Andrei Kipahti

 

Ps. Lue myös Annukka Juulian postaus, jossa hän antaa Paperi T:n täyttää kaverikirjaa, jossa tämä esimerkiksi kertoo valitsevansa mieluummin larppauksen kuin karppauksen.

Pökerryksissä & hämillään -blogissa esitetään kiinnostava salaliittoteoria Paperi T:stä ja Sannista.

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *