Miksi Tom Ford ei halua pukea julkkiksia punaisille matoille?

spl649453_004.jpg

Jos Tom Ford saisi päättää, gaalatilaisuuksissa ei todennäköisesti nähtäisi yhtään hänen suunnittelemaansa mekkoa. Popsugar kertoo, että suunnittelija paljasti harvinaisessa tv-haastattelussa, että hänellä on tiukka linja: hän pukee vain yhden naisen per gaala.

Tom Ford esiintyi keskiviikkoiltana Jimmy Kimmel Live! -keskusteluohjelmassa, jossa puhe kääntyi Oscar-gaalan mekkoloistoon. Suunnittelija paljasti Jimmy Kimmelille, että vaikka hän ei suoranaisesti inhoa pukea julkkisia, se ei myöskään ole hänen suosikkipuuhaansa.

“Kun pukee näyttelijää, on vastattava hänen mielikuviinsa, hänen pr-henkilöidensä toiveisiin tai hänen aviomiehensä fantasioihin”, Ford kertoi Kimmelille.

Tom Ford suostui siis puvustamaan vain yhden naisen tulevaan Oscar-gaalaan. Haastattelussa selvisi myös se, ettei Ford edes liiemmin välitä punaisilla matoilla nähtävästä iltapukumuodista. Sillä kun ei suunnittelijan mukaan ole mitään tekemistä oikean muodin kanssa.

Teksti: Laura Paananen, joka veikkaa, että tänä vuonna Oscareihin Fordin mekossa saattaisi saapua Naomi Watts tai Julia Roberts

Lähde: Popsugar

Kuva: Splash News

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *