Miley Cyrus kiittää uudesta tyylistään Marc Jacobsia

miley_0.jpg

Miley Cyrusin uusi, rankempi tyyli olisi otsikko missä tahansa muussa tilanteessa paitsi tässä, jossa poppari juuri nyt on. Nyt Cyrus tekee tyylipaljastuksen ja kertoo Hunger-lehden haastattelussa, kuka on mies hänen tyylinsä takana. Innoittajana on toiminut Marc Jacobs.

Cyrus kertoo tavanneensa Marc Jacobsin ensimmäisen kerran 16-vuotiaana. Suunnittelijan tapaaminen oli lapsitähden ensikosketus huippumuodin maailmaan. Sittemmin Jacobsin kanssa yhteistyötä tehnyt Cyrus vaikuttui suunnittelijan työstä ja omaksui osan tämän suunnittelufilosofiasta myös omaan tyyliinsä. Jujuna on sekoitella sokkielementtejä naiselliseen ja klassiseen tyyliin. “Olipa kyse sitten Louboutineista tai mistä tahansa vaatteesta, mukana pitää olla aina hieman punkia”, nainen kuvailee tyyliään haastattelussa.

Marc Jacobsilta lienee peräisin myös Cyrusin rento suhtautuminen muotiin. Hän kertoo, ettei ota tyyliasioita kovin vakavasti, mutta suhtautuu niihin hyvin tiedostaen. Cyrusin mukaan ihmiset muodostavat ensivaikutelman toisistaan pitkälti tyylin perusteella, ja siksi hän pyrkii ilmaisemaan itseään vaatteilla.

Mitä meidän pitäisi siis päätellä hänen vaatteettomuudestaan?

Teksti: Laura Paananen, joka on tullut siihen tulokseen, että taitaa olla liian vanha ymmärtääkseen Miley-manian

Lähde: Hunger TV

Kuva: Splash News

 

Kommentit (1)
  1. Saa nähdä miten Marc pesee kätensä tästä…Sineadin kanssa ei hyvin käynyt. Omalla kohdalla käy sääliksi tyttöä, joutunut liiaksi Amerikan lehdistön pyöritykseen eikä kosketus todellisuuteen taida olla kummoinen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *