Miley Cyrus on Marc Jacobsin uusi mainoskasvo

Toimitus

Oli kai vain ajan kysymys, ennen kuin Miley Cyrus valloittaa myös muotimaailman. Sosiaalisessa mediassa kohistiin eilen Marc Jacobsin valinneen Cyrusin uuden kevätkampanjansa mainoskasvoksi. Nyt myös Women’s Wear Daily vahvistaa huhun.

Miley Cyrus tähdittää Marc Jacobsin kevätkampanjaa yhdessä malli Natalie Westlingin ja Esmerelda Seay Reynoldsin kanssa. Kolmikko poseeraa David Simsin kuvaamassa kampanjassa vakavissa tunnelmissa Los Angelesilaisella hiekkarannalla. Cyrusin palkkaaminen kampanjan keulukuvaksi oli Jacobsille luonnollinen valinta.

”Rakastamme hänen persoonaansa, energiaansa, älyään, yksinkertaisesti kaikkea hänessä”, Jacobs kertoo WWD:lle. Kaksikko on tehnyt yhteistyötä aikaisemminkin, sillä Cyrus poseerasi taannoin suunnittelijan ihosyövän vastaisessa hyväntekeväisyyskampanjassa.

Aivan kohuitta ei Miley Cyrus tästäkään projektista selvinnyt. Marc Jacobsin mainoskampanjat vuosia valokuvannut Juergen Teller nimittäin kieltäytyi tällä kerralla kunniasta. Jacobs kertoo WWD:lle, ettei nimekäs muotikuvaaja yksinkertaisesti vain halunnut valokuvata mielipiteitä jakavaa laulajaa. Marc Jacobsin onneksi muotimaailmasta löytyi myös muita Miley-faneja.

Teksti: Laura Paananen, joka tykkää kyllä kovasti Marc Jacobsista, mutta ei siitä huolimatta vieläkään oikein lämpene Mileylle

Lähde: WWD

Kuva: Marc Jacobs Twitter

Kommentit

Laura00

itsekään en lämpene Mileyn oudon rivoille musavideoille mutta musiikille kylläkin. Tosin valokuvauksellisuutta hänessä ei ole tippaakaan.

Laurella
Pilkku otsassa

Mielestäni on perin oudoksuttavaa, ettei Teller halua kuvata Mileyta. Koska onhan hän kuvannut vaikka ja ketä, ja melko usein aika shokeeraavasti. 

Kommentoi