Millainen on seksikäs ihminen, CougarWoman?

Toimitus

Haastattelemme Lilyn suosikkibloggaajia ja julkaisemme juttuja pitkin kesää! 

 

Lähes seksittömässä suhteessa elänyt CougarWoman etsi neljä vuotta sitten nuorta rakastajaa netistä – ja lehtolapsena syntyi blogi. Kuka on tämä salaperäinen, anonyymisti meille kirjoittava Puumis, joka saa kadehtimaan itsevarmuuttaan? 

 

 

CougarWoman, miten voi tuntea itsensä itsevarmaksi sängyssä?

Seksin harrastamisen ensisijainen tavoite on nautinto. Tietenkin oma, mutta toivottavasti myös sen toisen osapuolen. Epävarmuus itsestä ja kaikki ne negatiiviset ajatukset oman kropan fotogeenisyydestä eri asennoissa tai kokemuksen puutteesta syövät nautintoa. Älä siis kelaa vaan relaa! Sängyssä saa olla sillä tavoin itsekäs, että antaa itselleen luvan olla siellä se universumin jumalaisin otus juuri siinä hetkessä.

Toisekseen en usko, että maailmassa on yhtään ihmistä, joka ei olisi edes vähän epävarma sängyssä. Mulle itselleni tämä konkretisoitui aika hyvin tapaillessani ex-naapuriani T:tä, joka oli – ja on edelleen – jopa sen yleisen kauneuskäsityksen mukaan niin lähellä jumalaa kuin olla ja voi. Parikymppinen, älykäs, salikroppa, upeat kasvot. Ja silti sitäkin jännitti ihan samalla tavalla meidän ensimmäisellä kerralla kuin minuakin - pullasorsaa, jolla on nelikymppisen kroppa, joka ei ole salia nähnytkään.

Ehkä se itsevarmuus sitten kumpuaakin siitä, että uskaltaa hyväksyä sen, ettei kukaan ole täydellinen. Ja siitä, että ohittaa sen epävarmuuden itsestäänselvyytenä ja keskittyy sen sijaan omaan ja toisen nautintoon.

 

Kirjoitit maaliskuussa postauksen koulukiusaamisestaSinusta paistaa kuitenkin läpi uskomaton itsevarmuus. Mistä se kumpuaa?

Rehellisesti sanottuna feikkaan sitä aika paljon! Tässä toimii oikeastaan ihan sama kuin esitelmän teossa ramppikuumeiselle: Harjoittelu ja tietyt niksit, joita voi opetella hermostumisen peittämiseksi, kuten rauhallisesti hengittäminen, tietoisen hitaasti ja artikuloiden puhuminen ja huomion kiinnittäminen omaan kehonkieleen. Olen pohjimmiltani aika ujo, joten saatan jännittää esimerkiksi ensitapaamista kovastikin, ja turvaudun sitten näihin nikseihin, jotta en vaikuttaisi ihan hirveän epävarmalta tapaukselta.

Toinen, mitä aika usein narsistisesti harrastan, on kokovartalopeilikuvan katselu. Mutta sitten sillä tavalla, että kiinnitän huomiota niihin hyviin puoliin sen sijaan, että ottaisin kaksin käsin niistä vatsamakkaroista kiinni ja hyllyttelisin niitä silleen surumielisesti ja peilikuvalleni irvistellen. Se, että arvostaa itseään sen sijaan, että surkuttelisi sen perään mitä ei omaa, auttaa kasvattaa omaa itsevarmuutta. Parhaat myyjät kun uskovat oman tuotteensa ylivoimaisuuteen.

 

 

Millainen on seksikäs ihminen?

En suostu uskomaan kauneusihanteita siitä, millainen on seksikäs ihminen. Seksikkyyteen kuuluu mielestäni niin paljon muutakin kuin vain kulloisenkin vuosikymmenen estetiikan mukaan ihanteellinen kroppa. Se lähtee ennen kaikkea siitä, millainen ihminen on luonteeltaan ja asenteeltaan ja miten sinut ihminen on itsensä kanssa. 

Rinnastaisin seksikkyyden tietyllä tavalla karismaattisuuteen; joissain ihmisissä on vaan sitä jotain, mistä heidät huomataan. Loppupeleissä on siis ihan sama, millainen keho seksikkäällä ihmisellä on, ja kasvotkin saavat olla yleisestä kauneuskäsityksestä poikkeavat. Se on se sisäinen säteily, joka vetää puoleensa. Mun mielestä esimerkiksi Steve Buscemi on todella seksikäs!

 

Elät avoimessa suhteessa Ykkösmiehen kanssa. Miten sopimus siitä syntyi?

Tätä sopimusta tahkottiin ja hiottiin aika pitkään. Ehdotin sitä itse ensimmäisenä siinä vaiheessa, kun oman makuuhuoneen puolella alkoi olla sen verran hiljaista, että se alkoi vaikuttaa koko yleiseen hyvinvointiini suhteessa.

Tuolloin Ykkösmies kieltäytyi ehdottomasti, jonka seurauksena itse asiassa tein tietoisen päätöksen alkaa pettää – ja synnytin siihen sivuun tämän blogini lehtolapsena, tarpeesta kertoa tuntemuksistani edes jonnekin ja joillekin.

Myöhemmässä vaiheessa itse pettäminen alkoi kuitenkin jo syödä sen verran, että pohdin Ykkösmiehelle ääneenkin jo koko suhteen lopettamista, ja tässä vaiheessa hän sitten suostui avoimeen suhteeseen. Eli hyvinkin altavastaajan asemasta hän tähän mukaan lähti, ja alusta asti on ollut aika selvää, että tämä sopimus palvelee enemmän minun etujani kuin hänen. Ykkösmiehen etu tässä järjestelyssä on se, etten lähde kävelemään. Tämä oli kuitenkin hänen oma ja tietoinen valintansa.

Ykkösmies ei halua tietää yksityiskohtia tapailuistani. Kunnioitan hänen toivomustaan ja hoidan sivusuhteet niin, etteivät ne ole pois yhteisestä ajasta Ykkösmiehen kanssa.

 

Kerroit postauksessasi, että rakastut keskimäärin kerran viikossa. Tunnetko rakastumisen tunteita kaikkia elämäsi miehiä kohtaan?

Jos sillä tarkoitetaan pidempiaikaisia rakastajia, niin voin sanoa, että olen rakastunut heistä jokaiseen. Toisiin olen rakastunut rajummin ja räiskyvämmin kuin toisiin, mutta vahva tunneside on ollut jokaiseen. Ilman sitä tunnesidettä – joka saattaa muodostua todella nopeastikin – en ole edes halukas viemään juttua intiimille tasolle.

Toisaalta taas rakastumisen määritelmä on aika yksilöllinen: tykkään isoista tunteista, joten käytän termiä ehkä helpommin kuin joku toinen. Mikä minulle on rakastumista, voi jollekin toiselle olla omalla tunneskaalalla vain seitinohut ihastus.

Toki tunneskaalan korkealta huipulta on sitten myös nopea pudotus alas. En kuitenkaan riudu sielu verillä jokaisen eron jälkeen, eikä se tilanteessani kovin käytännöllistä olisikaan.

Rakkaus Ykkösmieheen oli erilaista, salamannopeaa. Ilmoitin hänelle jo tapaamista seuraavana päivänä, että rakastan häntä, ja rakastan edelleen viidentoista vuoden jälkeen. Että ei sieltä huipulta aina välttämättä tarvitse pudota.


 

Tilaa Trendi tästä!
 

Haastattelu: Kia Löfberg
Kuva: A-lehtien kuva-arkisto
Gif: giphy.com

 


Lue myös nämä:


cougarwoman
 
seksivinkkejä teille, tavalliset ihmiset
 
miten nauttia seksistä, jos inhoaa kroppaansa