Millainen tyyppi on Paperi T?

Toimitus

Paperi T on tämän hetken ylistetyin suomalaisräppäri, mutta millainen mies löytyy hahmon takaa? Sen paljastaa heinäkuun Trendi. Paperi T:tä eli Henri Pulkkista jututti Trendin ja Lilyn tuottaja Julia Thurén, joka saa nyt avata sanaisen arkkunsa ja kertoa kokemuksesta:

”Haastatteluja oli harvinaisen leppoisa tehdä, sillä Henkka on rento ja puhelias tyyppi ja kertoi sympaattisen hassuja juttuja. Yksi suosikeistani, joka ei lopulta päätynyt juttuun, oli tarina siitä, kuinka hän oli kirjoittanut ensimmäisiä biisejään 10-vuotiaana ja esittänyt niitä isälleen ja tämän ystäville. Yhden kappaleen kertosäkeessä laulettiin lottoamisesta, koska seurue oli lotonnut. Kappaleessa laulettiin: Joillakin on viisi, joillakin on kuusi, minulla on kaksi vain ja aski tupakkaa.

Jäljet johtavat tietysti Kolmanteen Naiseen, jota Henkka oli kuunnellut. Mutta edelleenkään hän ei kuulemma ole koskaan polttanut itse tupakkaa selvin päin.

Opin Henkasta myös sen, että hän on todella tarkka hyvästä ruoasta. Sainkin paheksuntaa osakseni siitä, kun söin hampurilaisen haarukalla ja veitsellä enkä käsin.”

Lue Paperi T:n haastattelu heinäkuun Trendistä!

Kuva: Konsta Leppänen

Kommentoi