Millaisen elämänohjeen Cara Delevingne sai Kate Mossilta?

cara_kate.jpg

Burberry julkisti tänä syksynä uuden My Burberry -tuoksunsa. Perinteisen brittiläisenä pidetyn hajuveden mainoskasvoiksi palkattiin saarivaltion malliylpeydet Kate Moss ja Cara Delevingne. Nyt Delevingne paljastaa Style.comille, millaisia elämänohjeita mallikonkari Moss hänelle kuvauksissa jakoi.

Kun tuoksun mainoskampanjaa kuvattiin Lontoossa, oli muotitalon taiteellisella johtajalla Christopher Bailylla ja valokuvaaja Mario Testinolla vaikeuksia saada kampanjan tähtiä keskittymään itse asiaan – niin paljon juteltavaa Kate Mossilla ja Cara Delevingnella nimittäin oli. Kaksikko oli ensimmäistä kertaa yhdessä kameran edessä, ja he kertoivat toisilleen kokemuksiaan mallimaailmasta sekä elämästä ylipäänsä. Yksi Mossin Delevingnelle antamista opeista nousi kuitenkin ylitse muiden: Moss kehotti Delevingnea olemaan aina oma itsensä ja puolustamaan omia näkemyksiään.

Hän on erittäin vahva nainen, joka ei suostu kuuntelemaan pahanpuhujia”, Delevingne kuvailee Mossia Style.comille.

Vaan mikä oli Kate Mossin kanssa vietetyistä hetkistä Delevingnen mielestä kaikkein ikimuistoisin? Se, kun ainoastaan avonaiseen Burberryn trenssiin  pukeutunut mallikonkari otti Delevingnen lämpimään syleilyynsä. Vaikka hetki toki kameralle tallentuikin, otos ei ikinä nähnyt päivänvaloa. Siinä kun Delevingnen mukaan vilkkui hieman liikaa paljasta pintaa.

Teksti: Laura Paananen, joka on ihastunut paitsi My Burberryn mainoskampanjaan, myös tuoksuun itseensä

Lähde: Style.com

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *