Millaiset ovat hyvät teemabileet?

macaron.jpg

Ai että mitä pinkkibileissä syötäisiin? No macaroneja, tietty!

 

Jepsukka kävi etkoilla, joissa teemana oli Le Maroc à la finlandaise with a touch of YSL. Uuh! Kuulostaa upealta.

Toimituksessakin innostuimme muistelemaan parhaita teemabileitä, joihin olemme osallistuneet (tai toivoneet osallistuneemme). Toimivia konsepteja ovat olleet esimerkiksi nämä:

Väriteemabileet. Hauskoja sekä järjestäjille että osallistujille. Esimerkiksi pinkkiä ruokaa, drinkkejä, asuja ja visailuohjelmaa.

1920-lukubileet salakapakkateemalla. Pukeutuminen helpottuu, kun teema on tarpeeksi rajattu. Bonuksena se, että kaikki vieraat näyttävät todella hyviltä.

Baarimikko helvetistä -bileet. Näihin bileisiin kaikki toivat mukanaan jotain viinaa, talo tarjosi lantringit – ja sitten tehtiin järkkyjä sekoituksia. (Seuraavana päivänä sattui.)

Pikkujoulut kesällä. Siinä on jotain hämmentävällä tavalla kinkyä, kun lauletaan joululauluja ja juodaan glögiä heinäkuussa. Kukaan ei myöskään ollut vielä kyllästynyt jouluherkkuihin.

”Tule sellaisena kuin olet aina halunnut olla” -bileet. Näissä juhlissa nähtiin muun muassa keski-ikäisiä punkkareita, hienoja rouvia helmet korvissa, yli-ikäinen ballerina ja kissa.

Plussaa annamme myös sellaisista teemabileistä, joita varten ei tarvitse hankkia uutta tavaraa. Teemabileet kun voivat olla teemabileet ilman, että pitää pukeutua hassuihin vaatteisiin. Toimituksen Eeva on ollut esimerkiksi sadonkorjuujuhlissa, kurpitsajuhlissa, simpukkajuhlissa ja kinkkujuhlissa, joihin tilattiin Espanjasta kokonainen ilmakuivattu kinkku.

Mikä on sinun teemabilesuosikkisi? Mitä vaaditaan hyviin teemabileisiin?

 

Kuva: A-lehtien kuvatoimitus.

Kommentit (11)
  1. Ihan mahtavia teemoja! Toimituksen kokeilulistalle päätyvät ainakin Rubikin kuutio -bileet, vanhat rouvat Kanarialla ja 15-vuotiaaksi itsekseen pukeutuminen. (Pitääkin tallentaa tämä postaus kirjanmerkkeihin seuraavia tupareita tai synttäreitä varten…)

  2. supersociale
    25.9.2013, 20:42

    Ah, teemabileet. Itse oon järkännyt ainakin black&white-bileet sekä white trash-bileet joissa teema ulottui myös koristeluun ja tarjoiluihin, kesäbileet tammikuussa ja 2006-bileet, joissa tuli pukeutua siten kuin kyseisenä vuonna JA tuoda mukanaan sitä mitä silloin joi. Kavereilla oli joskus ”Maailma vuonna 2050-bileet” ja haaveilen pitäväni jonain päivänä vielä shottinyyttärit ja Lady Gaga-bileet. Myös yllämainittu ”Anything but clothes” voisi olla kokeilemisen arvoinen, jostain syystä kaveriporukkani ei ole ihan lämmennyt jätesäkkibileille.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *