Mille vuosikymmenelle vievätkään New Yorkin muotiviikot?

olivia_palermo.jpg

New Yorkin muotiviikoilla esitellään parhaillaan ensi syksyn ja talven muotia. Mikäli on uskominen tulevia mallistoja ja tyylitietoisia muotiviikkovieraita, jatkuu tänä keväänä alkava 1970-luvun villitys vielä pitkälle ensi syksyyn. Poimimme muotiviikkohulinan keskeltä hauskimmat retrolookit.

Olivia Palermo (yllä) ihastutti Noon by Noorin näytöksessä leveälahkeisissa hippifarkuissaan, joiden retrofiilistä lisäsivät entisestään prässejä muistuttavat saumaukset. 1970-luvun tunnelmaan johdatteli myös tyyli-ikonin nilkkoja hipova metsänvihreä takki.

alice_olivia1.jpg

Alice + Olivia esitteli oman 1960- ja 70-lukujen taitteesta inspiroituneen kokoelmansa majesteettisessa ympäristössä. Tummia tapetti- ja mattokuoseja viljellyt kokoelma tavoitteli 1970-luvun glamrock-tunnelmaa, ja trendivuosikymmen näkyi erityisesti housujen silueteissa.

adi_heyman.jpg

Fabologie-bloggaaja ja hyveellisen muodin sanansaattaja Adi Heyman näytti mallia, miten yhdistää asuun hipahtava hapsutakki. Heymanin mekossa oli poolokaulus ja runsas helma, jotka yhdessä mokkatakin kanssa loivat tyylikkään modernin retroasukokonaisuuden. Juuri mokka kannattaakin pitää tänä keväänä mielessä, sillä se on yksi kauden trendikkäimmistä materiaaleista.

tommy_hilfiger.jpg

Tommy Hilfiger esitteli oman talvimallistonsa vaatimattomasti tyhjällä jenkkifutisstadionilla. 1970-luvun sporttimuodista inspiroituneeseen kokoelmaan kuului kuitenkin myös arkisempaan käyttöön sopivia asuja. Menneestä muistuttivat erityisesti leveät housunlahkeet ja tumman neutraaleissa väreissä toistuvat ruudut. Huomaa myös 1970-luvun henkeä huutavat tolppakorot ja leveä vyönsolki.

Teksti: Laura Paananen, joka ei yksinkertaisesti saa tarpeekseen 1970-luvun muodista ja leveistä hippilahkeista

Kuvat: All Over Press

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *