Milloin viimeksi olit täysin alipukeutunut?

Toimitus

Justin Bieber twiittasi kuvan itsestään ja Kanadan pääministeri Stephen Harperista tilaisuudessa, jossa pääministeri ojensi maanmiehelleen Bieberille Diamond Jubilee -kunniamerkin.

Kuva sai aikaan pienen kriisin uutisissa ja sosiaalisessa mediassa. Ei kunniamerkin aiheellisuuden vuoksi, vaan poppari-Bieberin asun, joka koostui lököttävistä haalareista ja väärinpäin käännetystä lippiksestä.

Bieberiä kritisoitiin käytöstapojen puutteesta sekä kunniamerkin halventamisesta. Poppari itse puolusti pukeutumistaan Instagramissa sillä, että kuva otettiin jääkiekkoareenalla.

Milloin sinä olit viimeksi täysin alipukeutunut? 

Noudatatko sääntöä "mieluumin ylipukeutunut kuin alipukeutunut" vai ilmestytkö sujuvasti tilaisuuteen kuin tilaisuuteen mukavan rennosti pukeutuneena? Tarvitseeko sitä hävetä?

Kuva Justin Bieberin Twitter-tililtä

Kommentit

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Gloria Blog Awardseissa, jonne menin suoraan töistä villapaidassa. Järkeilin matkalla, ettei "Suomessa kuitenkaan kukaan oikeasti pukeudu", mutta paikan päällä selvisi, etä kaikki järjestäjistä vieraisiin olivatkin ihan ykköset päällä ja glitterit luomilla. Hävetti.

Satupauliina
Lankakerällä

Tulee vain mieleen hätpikaa muisto lapsuuden diskoista. Normaalisti menin sinne hiihtareissa ja Minni-Hiiri paidassa, kerran päätinkin panostaa ja hiihtareiden seuraksi pääsi kimallepaita ja lakerikengät. Muutama kommentti tuli että eikö hienompaa löytynyt... Äärilaidasta toiseen. haha. 

Liv
Päiväuniaika

Minä en ole tainnut koskaan alipukeutua, tai jos olenkin, olen ollut liian typerä sitä ymmärtääkseni. 

Sen sijaan minulla on se käsitys, että ylipukeutuisin (okei, onko tää ees sana?) ihan arjessakin. Itse en sitä näe, mutta moni ystävä ja perhe muunmuassa välillä siitä sanovat, että näytän kovin siistiltä tai äitini mukaan venäläiseltä (jotka hänen käsityksen mukaan pukeutuvan aina kovin siististi ja naisellisesti). Minä katselen yleensä peiliin silloin ja hämmästelen, milloin leggingsit, toppi ja neuletakki -yhdistelmästä on tullut siisti. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.