Miltä tuntuu… keskenmeno

miltatuntuu2_0.jpg

”Neuvolassa sattui olemaan vanhan mallinen ultralaite ja niinpä terveydenhoitajat ultraisivat ja löysivät kauniin, täydellisen sikiön. Se oli musta kauneinta, mitä olin koskaan nähnyt! Naiset olivat kuitenkin hiljaa. He liikuttelivat ultralaitetta vatsallani,  katsoen vuoroin toisiaan, ultralaitetta ja minua. Lopulta he sanoivat, ettei löytäneet sydämensykettä, eikä sydänääniä kuulunut.”

-Luomu-puolukka/URBAANI INTIAANI

Moni se on kokenut omakohtaisesti tai lähipiirissään ja ainakin sen pelkää kokevansa siitä hetkestä, kun ne kaksi viivaa piirtyvät tikkuun. Miltä keskenmeno tuntuu? Urbaani intiaani -blogissa muistui mieleen kokemus vuosien takaa. Lue riipaiseva kokemus täältä.

Kommentit (15)
 1. Kaksi keskenmenoa kokeneena voin kertoa, ettei se helpotu toisella kertaa. Korkeintaan tapahtuneen ehkä hyväksyy nopeammin, uskoo ettei ollut aika. Suru on silti surtava, annettava itkun tulla niin monesti kuin se on tullakseen. Tämän opin ensimmäisestä keskenmenostani, kun yritin kiirehtiä eteenpäin.

  Itse ajattelen molemmista keskenmenoistani, että kyseiset sielut halusivat käydä kurkkaamassa tätä maailmaa ja uskoivat minun olevan riittävän vahva siihen. En aio tuottaa heille pettymystä.

 2. yllätysraskauden menettänyt
  25.2.2015, 18:53

  Olin alkuraskauden varovaisen pessimistinen, en osannut iloita enkä ottaa onnitteluita vastaan ”ennen kuin riskiviikot olisivat ohi” kamalista pahoinvoinneista huolimatta. En silti koskaan 100 % uskonut, että juuri minulle sattuisi keskenmeno. Ei tuntunut aluksi miltään, sitten tuntui erittäin pahalta ja ahdistavalta, ja nyt puolen vuoden jälkeen tuntuu lähinnä surulliselta. Laskettu aika olisi ollut äitienpäivänä, joten en taida koskaan unohtaa minkä mahdollisuuden menetin… Pahimmillaan huutoitkin ja haukoin henkeä, kun asia ahdisti niin kovasti.

  Kokemus selvensi minulle, että minä todellakin haluan lapsen. Vauvakuume on kova, mutta toteutukseen tarvitaan yksimielinen päätös molemmilta. Joten odottelen ajan kulumista haaveillen…

  http://oteonnesta.blogspot.fi/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *