Miltä tuntuu… saada lihaa luiden päälle?

miltätuntuu6.jpg

Uskon että jokainen tuntee sisuksissaan, milloin itselle sopiva lihaisuuden aste on saavutettu. Silloin on hyvä olla omissa nahoissaan ilman, että joutuu väkivalloin survomaan kroppaansa johonkin kryptiseen kauneusmuottiin ja käyttämään joka päivä kohtuuttomasti energiaa ruokien ja liikunnan kyttäämiseen.

Oman painon miettiminen lienee monille tuttua. Kiitos hyvää -blogin Virpi Mikkonen kertoo ajatuksiaan hyvinvoinnista ja laihuuden tavoittelusta. Lue koko postaus täältä.

Lue myös nämä:

Miltä tuntuu miehen haluttomuus?
Miltä tuntuu olla tumma suomalainen?
Miltä tuntuu tavata nainen, joka synnyttää lapsesi?
Miltä tuntuu sisaruus?
Miltä tuntuu keskenmeno?

 

Kommentit (1)
 1. Tosi hyvä kirjoitus. 

  Itse olen parin työkaverin juttuja kuunneltuani tajunnut, kuinka tyytyväinen oikeastaan olenkaan omissa nahoissani. 

  Nämä tytöt, jotka jo nykyisellään ovat hyvin hoikkia, eivät syö MITÄÄN, ennen kuin ovat tarkistaneet kaloreiden ja hiilareiden määrän ja paljonko ovat jo sinä päivänä syöneet. Molemmat pitävät tiukkaa 1000kcal/päivärajaa. Tänään toinen heistä kertoi ostavansa kaikki lomavaatteensa normikokoaan pienemmässä koossa, että on sitten pakko laihtua niihin mahtuakseen. 

  Ihan järjetöntä touhua. Minusta on todella kuluttavaa jo kuunnella heidän juttujaan, saati sitten millaista olisi elää tuolla tavalla! Kytätä ja stressata jokaista kaloria ja suupalaa. 

   

   

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *