Miltä tuntuu… sisaruus?

Toimitus

”13-vuotiaana tiesin jo varsin hyvin, mitä tuleman pitäisi. Tiesin, että pahasti tulisi käymään, siltä ei kukaan voi välttyä. Tiesin, että joskus ihmiset lakkaavat olemasta, ja toiset ihmiset jäävät yksin, siskotkin. Tiesin, etten voisi suojella teitä mitenkään, mutta silti yrittäisin, uupuisin ja purkaisin sen teihin. Ainoa mitä en tiennyt, oli vastaus siihen, miten joitain ihmisiä voi rakastaa näin paljon.

Ja tässä me olemme, kaikki yhä ihmeen kaupalla elossa, vailla vastauksia. Kaikki on ennallaan, mutta yksi asia on muuttunut. Te kaksi muodostatte yhä sen ryhmän ihmisiä, joiden tiedän aina jaksavan minua, vaikka aina sanotte, ettette jaksa minua.”

Ruskeat tytöt -blogin Koko H tiivistää riipaisevan kauniisti, miltä tuntuu sisaruus. Lue koko juttu täältä.

Lue myös:

Miltä tuntuu olla tumma suomalainen?

Miltä tuntuu keskenmeno?

Kommentit

Koko H.
Ruskeat Tytöt

Kiitos teille! 

Intended Mum

Nyt on minun pakko kommentoida - tämä aihe on ollut niin pinnassa viime ajat. Alla siskoltani tullut meili. Tältä tuntuu minun sisaruuteni....

"Tuossa kun pääsin koneeseen Portlandissa nousi tippa silmään. Siellä oli matkustamassa nainen ja mies jolla oli semmoinen ihan pikkunen vauva mukana, varmaan muutaman viikon ikänen. Siinä aloin miettimään teitä että toivottavasti kohta teillä on kanssa tuommoinen nyytti,toivottavasti kaksi. Tajusin siinä jotenkin, että tämä homma on varmaan tärkein asia missä olen koskaan voinut olla mukana ja jotenkin puski tunteet pintaan ja koko reissu vilisi mielessä ja piti itkua pidätellä. Olen enemmän kuin onnellinen että pystyin teitä auttamaan ja kiitollinen tästä kokemuksesta, sillä tää koko reissu ja homma nosti mun itse luottamusta ja tunnetta siitä, että minäkin olen ihan "kova keksi" ja että me pidämme toinen toisistamme huolta ja voimme auttaa toisiamme missä vain."

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Ihana tuo Koko H:n teksti!

Sisko <3 Itsehän aikoinani kirjoitin näin.

Mia K.
Voi taivas

Voi kuinka kaunista :)

Olen aina joutunut olemaan yksin, ja kadehdin niitä, joilla on siskoja ♡ Olisi niin huikeaa saada jakaa elämänsä hetkiä jonkun niin läheisen kanssa. Ehkäpä löydän jossain vaiheessa toisia ns sielunsiskoja?! :))))

Pau
P.S C'est moi!

Sisaruus merkitsee minulle tietynlaista sidettä, jonka joskus voi unohtaa, mutta joka aina kuitenkin on siellä. On hetkiä, jolloin vihapäissään tuon siteen haluaisi katkaista, mutta ei sitä kuitenkaan ikinä ole tosissaan. On myös hetkiä, jolloin tuota ihmeellistä, näkymätöntä mutta kuitenkin niin tuntuvaa sidettä haluaisi myös haalia, vaalia ja vahvistaa. Niin, ettei se ikinä menisi poikki. Rakentaa uusia pienempiä sidoksia sen ympärille ja ristiin rastiin. Pieniä lankoja, jotka sitovat sisarukset yhteen. Vaikka sitä ei näkisi kovin usein, mikään ei kuitenkaan ole muuttunut. Tai ehkä sitä on vain hieman kasvettu, mutta samoja sitä silti ollaan. Pikkuveli on aina pikkuveli ja isosisko aina isosisko. Oli sitten kyse pikkuisesta tai isommasta, aina siihen liittyy valtava halu suojella toista kaikelta pahalta. Vaikka sitä olisi kuinka erilainen, molemmat tietävät että tässä sitä kuitenkin ollaan, hyvin erilaisina, mutta kuitenkin niin samanlaisina.Vallitsee sellainen sanomaton arvostus ja rakkaus, jonka molemmat kuitenkin tietävät ja joka joskus syntymäpäiväkorteissa tunnustetaan. Tai herkkänä hetkenä kasvokkain. "Olet maailman paras sisko/veli."

Kommentoi