Missä ei saa imettää?

selma_vauva.jpgTuutit esiin lounastauolla, nänni näkyviin puistonpenkillä, harso heilahtaa kahvilassa… imettävä äiti iskee yllättäen kaikkialla. Saako siitä hermostua vai pitääkö se hyväksyä?

Näyttelijä Selma Blair (kuvassa) täräytti People-lehden haastattelussa imettävänsä missä tahansa: ”Kaikilla meillä on nännit. Ihan sama vaikka joku loukkaantuisi, jos lapsellani on nälkä, syötän hänet. Jos jostain löytyy peittoa, vedän sen suojaksi.”

Päivän kysymys: Mitä mieltä sinä olet? Missä et itse ikinä imettäisi?

Teksti: Anna Karhunen, joka kyllä vähän hätkähtää nähdessään vieraan nännin yllättäen.

Kuva: All Over Press/WENN

Lue myös Koko H:n juttu siitä, miten pariisilaisvauvoja kasvatetaan kulinaristeiksi ja kunnon ihmisiksi ilman, että vanhempien elämä pyörii vain lapsen ympärillä.

Kommentit (67)
  1. ”Esimerkki ekshibitionistisesta imetyksestä: istuimme pitkän pöydän ääressä kastetilaisuudessa ja pappi piti puhetta. Kesken puheen ja ateriointimme äiti alkoi napittaa paitaansa auki, herätti nukkuvan lapsen ja kaivoi tissinsä esiin. Lapsi kitisi ensin, mutta alkoi sitten imeä. Olimme hämillämme, vaikka kyseessä on maailman luonnollisin tapahtuma, niinpä niin…”

    öö…jotkut vauvat on sellasii kilttei et niitä pitää herättää tiettyy aikaa ja antaa maitoo,koska itse ne ei pyydä..tai jos ne käy itkee ku niil on nälkä..vähän kun niitä pitää sylissä ne hiljenee vaikka olis kuinka iso nälkä..jotkut vauvat ei vaa osaa pyytää sitä maitoo…Siks joittenkin äitien pitää herättää se vauva,ja varsinki ihan pieni pitää syödä noin 3h välein..ei nyt sitä kelloo tarvii koko aja tuijottaa..mut on niitäkin vauvoja jotka ei osaa pyytää ruokaa..

  2. Mielestäni kaikkein tärkeintä on se, että vauva saa syödä rauhassa, kiirettä ja hälinöittä. HKL:n bussi (kyllä!, olen nähnyt myös siellä imetettävän), kiireinen kahvila, tms paikka sitä ei ole. Itse hakeuduin aina mahdollisimman kauas muista ja huivin suojaan, mutta vain vauvan takia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *