Mistä pidät eniten kodissasi?

Toimitus

"Rakastan meidän pientä mustavalkoista kylppäriä, joka on luultavasti suoraan 60- tai 70-luvulta. Minua ei haittaa pienet halkeamat katonrajassa tai tummuneet saumat suihkun nurkassa", tuumaa Mi Mi Mendine. 

Coco Sweet Dreams -blogin Coco puolestaan esittelee lempinäkymänsä olohuoneen kulmilta. Toimituksen Eeva on aikaisemmin kirjoittanut siitä, että sohva on paitsi kodin, myös ehkä koko maailman paras paikka.

Mi Mi Mendinen yllättävä rakkaus kylppärin halkeilleisiin kaakeleihin sai meidät valtavan uteliaiksi, ja siksi vaadimme tietää:

Mistä sinä pidät eniten omassa kodissasi?

Kuva Mi Mi Mendine

Kommentit

Kodissani on kaksi aivan parasta asiaa. Ensimmäinen on tämä sohva ja sen yläpuolella killuva itse teettämäni taulu, joiden värit menee kivasti yksiin. Toinen paras asia sijaitsee myös täällä olohuomeessa, tuo mini lukunurkkausnojatuoli on aivan täydellinen ja etsin juuri tuon näköistä monia monia vuosia ennen ko se löytyi! Se kaipaa tosin vielä kaverikseen kivaa pientä pöytää :)

Lis (Ei varmistettu)

Parveke ja näkymä yli kaupungin. Isoäidin vanhat tuolit. Valo.

SussE (Ei varmistettu)

Suosikkipaikkani on oma sänky! Se on mukava ja siinä makoillessa voi tuijottaa taivasta viereisestä ikkunasta ja haaveilla...

somewhere

Ehdottomasti puulattiat makuuhuoneessani sekä oma leveä ja pehmeä sänky. Puulattia on Englannissa oikeaa luksusta, joten vaalin sitä sen mukaisesti. :D

nansk

Valoisuudesta. Ikkunoita on kolmeen suuntaan, mikä on opiskelijakämpälle aika luksusta. Tilavuus on myös ihanaa, etenkin kun vertaa siihen, että aiemmin asuimme kaksistaan 27 neliön yksiössä! Kaappitilan määrä moninkertaistui heittämällä (:

Vattu

Tykkään eniten kirjahyllystäni ja hurjan massiivisesta telkkarista. Ei täällä paljon hienouksia ole, lääväkin voi kuitenkin välillä tuntua kodilta.

Annita
Keinutellen

Tätä piti ihan tosissaan miettiä! Lopulta tulin siihen tulokseen, että kaikista eniten pidän kodissani sen sijainnista. Koti maalla, keskellä pientä (ja maailman parasta) kylää on sitä parhautta. Lisäksi koti tuntuu aina kotoiselta ja omalta, olipa sitten sotkuista tai vastasiivottua. Pieni ja kotoinen koti :) Ja vielä yhtenä lisänä pidän suunnattomasti myös siitä, minkälainen valaistus kotimme valtaa aina iltaisin (silloin kun sitä valoa on :D). Joka ilta jollain lailla erilainen, mutta mikä luo mukavan tunnelman :)

ameliaemilia

Eniten pidän pienestä koosta, parvekkeesta ja sijainnista aurajoen rannassa. Koti ei kuitenkaan tunnu kodilta jos sieltä puuttuu koirani. :)

SARI H.
KOLIBRI

Pidän eniten kylpyhuoneesta. Siellä on isot laatat, sauna, jossa on lasiovi.

Lattialämmitys ja kaiken kruununa iso taso, jossa on iso peili ja lavuaari.

MinEna
Kasvukäyrillä

Taulu olohuoneessa, se on Roomassa asuvan isäni taiteilijaserkun maalaama minusta ja miehestäni "Bubbles" ja minä r a k a s t a n sitä! näkyy muuten tässä postauksessa: http://www.lily.fi/blogit/kasvukayrilla/minut-haastettu-kymmenen-post-it-faktaa-ja-arjen-luksusta

A.H.
Helsinki-Antwerpen

Kyllä mä oon Eevan linjoilla, sohva on tärkeä. Tällä saralla en tiedä mitään kamalampaa kuin musta, tekonahkainen ikea-hirvitys, jossa ei vaan voi löytää mukavaa asentoa. Sohville kerääntyy kaverit, siinä nollataan, luetaan lehdet, tuijotellaan seinille. Kavereiden sohvilla nukutaan ja vietetään laiskaa yhteistä aikaa aamulla. Ehdoton.

Jeba
Tuuliajolla

Meidän makuuhuoneen pariovet on ehdottomasti se kodin lemppari juttu! Tuo makuuhuoneeseen kivasti erilaista fiilistä ja avaruuden tunnetta normaalin oven sijaan. :)

Marsublog

Sijainti on paras! Roinalla ei ole väliä.

paulahelena
ALUAP

Uus ihana iso pehmeä sohva vanhan romun tilalla, avaruutta tuova nelimetrinen huonekorkeus (paitsi miinusta siitä, että tänne on mahdotonta saada tankotanssitankoa), sijainti lähellä merta ja hyvien kulkuyhteyksien vieressä, vauvan tarvikkeet jotka odottaa käyttäjäänsä, tänään postin tuoma t ä y d e l l i n e n yöpöydän lamppu, jonka kohta esittelen blogissakin kunhan saan kuvat koneelle, isoiso lasimaljakko, mmmm aika moni asia täällä on ihan parasta!

meijän ihana,ylisuuri, hieman mauttoman värinen kulmasohva <3 

 

iidami
Bambino

Tää koko kämppä on aivan ihana! Kolme kerrosta, kaksi isoa makkaria, joiden molempien yhteydessä kylppäri. Olohuone ja keittiö omassa kerroksessaan. Ikkunat on suuria ja niitä on paljon, joten valoa riittää. Sijaintiakaan ei voi moittia: 2 minuuttia keskikaupungille, mutta kuitenkin piilossa kaupungin hälyltä.

Lempparijuttuni on kuitenkin meidän makuuhuone, joka sijaitsee kolmannessa kerroksessa ja on ns. ullakkohuone vinolla katolla ja kattoikkunoilla varustettuna. Sateella se ropina on aivan käsittämättömän kodikasta!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Meidän kodissa parasta on tämä :)

tiiti
ite puin

Karkkikaapista, jätskikaapista ja keksikaapista.

Luru
Changes

Vanhasta, jatkuvan remontin alla olevasta talosta löytyy jatkuvasti uusia ihastuttavia kohtia, mutta yhdestä lempinäkymästä olen jo kirjoitellutkin: http://www.lily.fi/blogit/lurun/koti-kauneimmassa-valossa

Kommentoi