Mistä tavarasta luovuit viimeksi?

Toimitus

 

Mistä vetoa, että ikuisuusprojektisi on keittiönkaapin tai vaatekomeron inventaario? Sinäkin olet vähän koukussa Facebook-kirppiksiin? Kerro meille, mistä käyttökelpoisesta tavarasta luovuit viimeksi ja minne se meni?

Toimituksessa on lähiaikoina heivattu nämä eteenpäin…

Luovuin piirustuspöydästä, koska ystäväni taideopiskelijakaveri tarvitsi sitä minua paljon kipeämmin. Hanna, AD

Luovuin astioista, joita en ole käyttänyt kahteen vuoteen. Kati, toimituspäällikkö

Annoin ystävälleni huulikiillon, joka oli pyörinyt pitkään avaamatta meikkilaatikossa. Se oli itselleni liian beige ja kamulle täydellinen sävy. Anna, tuottaja

Pidän kotikirppisten sijaan vaatevaihtajaisia. Ystävälleni Ainolle annoin violetin jakun, josta Aino saa yhä kuulla kehuja (”mikä mahtava vintagelöytö tuo on!”). Tulen ihan lapsekkaan hyvälle tuulelle siitä, että jokin, joka oli itselle vain turhaa painolastia, on toiselle aarre. Laura, toimitussihteeri

Kuva: Jonas Lundqvist

Mikä käyttökelpoinen tavara siellä meni viimeksi kiertoon – vai kehtaatko myöntää että ihan kaatopaikalle?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tyhjensin kirjahyllyn ja lajoitin ne kirjat pois, ihanasti tuli tilaa asuntoon!

Saranda
Tyhjä ajatus

Neljä Ikea-kassillista odottaa lauantain kirpparimyyntiä! :) vaatteita, kenkiä, takkeja etc. ja vanhan kannettavani laukku. (Itse kannettava meni pikkubroidille mutta hänelle ei kelvanut viininpunainen tietokonelaukku..)

mm99 (Ei varmistettu)

Poikaystävän luokse muuttaessa lahjoitin varsin käyttökelpoiset kodinkoneeni ko. miehen ex:lle. Ihmettelen kyllä joviaalisuuttani.

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html

Aika paha, en edes muista. Pitäisi uskaltaa heittää enemmän turhia tavaroita pois.

-Isla

http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html

Piitulii (Ei varmistettu)

Mekon, jakun ja kengät annoin kaverille eilen, kun hän kävi penkomassa kirpparikuormaani :)

Annoin kaverille pari hyvää chick lit -kirjaa. Siitä tuli hyvä mieli, koska hän antaa ne luettuaan ystävälleen, joka puolestaan antaa ne sitten taas eteenpäin. Olispa kiva tietää minne kirjat sitten ihan lopuksi päätyvät. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Viimeksi luovuin työkengistäni. Teen siivoustöitä viikonloppuisin opintojen ohella ja työkengät täytyy itsekustantaa, joten olen pitkään vitkutella vanhoilla tennareillani. Viime viikonloppuna kuluneiden kengänpohjien läpi nasahti kuitenkin lasinsiru jalkapohjaani, joten vihdoin raaskin viskata kengät roskiin. Kengät eli monta vuotta, ensin juhlissa, sitten vapaa-aikana ja lopulta siivoustöissä yökerhossa. Hyvin eletty.

Merenwen
Destination Maryland

Mistäköhän en luopunut...:D Muutin USA:han loppuvuodesta 2014 ja mukaan lähti/vanhemmillani yhä odottavat mitä vielä tarvitsen ja mitä yhä haluan säilyttää. Myin huonekalut Torin sivuilla ja parille kaverille. Pienempiä juttuja, kuten astioita, koruja, koriste-esineitä, lakanoita...mitä nyt ihmisellä onkaan... annoin vanhemmilleni, kavereille, veljelleni. Kuka nyt mitäkin tarvitsi/halusi. Käyttökelvottomia tavaroita meni roskikseen (mitä oli pyörinyt muutosta toiseen mukana) ja vaatteita mitä en enää tarvinnut tai halunnut tuoda tänne asti mukanani, meni keräyslaatikoihin. Mukaani lähti neljä laukullista omaisuutta. Vaatteita, henkilökohtaisia tavaroita jne. Vanhempieni luona odottaa yhä joitain kirjoja, vaatteita, kokoelma Iittalan juomalaseja yms. kunhan pääsen käymään Suomessa. 

Hyvin stressaavaa, mutta tavallaan pienesti puhdistavaa päästä eroon tavaroista, joita en ole pitkään aikaan tarvinnut. Tietysti joistain luopuminen tapahtui vain koska en voinut tuoda niitä mukanani, mutta tavaroita ne vain olivat :)

ikkiam
LUOMA

Olen viimeisen 5 kuukauden aikana muuttanut kahdesti. Luopumista ja tavaran karsintaa on tapahtunut isolla kädellä. Viimeisin asia taisi olla ruokailuryhmä, jonka kierräyskeskuksen pojat kantoivat ulos asunnosta ja joka toivottavasti pääsi parempaan kotiin. Omaani se ei enää mahtunut. Annoin myös vanhan polkupyöräni yhdelle ystävälle samoihin aikoihin.

Luopumista odottelee yhä pieni määrä vaatteita, kirjoja ja pieniä kodin tavaroita, ne menevät kirppikselle, divariin ja lahjoituksena eteenpäin. Päätös on jo tehty, nyt pitääkin vain toimia :)

Kommentoi