Mitä Anna Wintourin tytär on oppinut äidiltään?

Toimitus

Sanotaan, että omena ei putoa kauas puusta. Anna Wintourin tyttären Bee Shafferin kohdalla sanonta pitää paikkansa vain osittain. Shaffer, 26, kertoi Teen Voguelle, minkälaisia ominaisuuksia on perinyt äidiltään, eli USA:n Voguen legendaariselta päätoimittajalta, ja millaista oli kasvaa muodin vaikutusvaltaisimman naisen tyttärenä.

Teen Voguessakin työskennellyt Bee Shaffer kertoo muistuttavansa monessa asiassa äitiään. Shaffer on esimerkiksi yhtä täsmällinen ja tarkka kuin kuuluisa äitinsä: kumpikaan aamuvirkuista naisista ei voi sietää myöhästelyä. On kuitenkin yksi tärkeä asia, jota nuori nainen ei perinyt. Shaffer ei ole lainkaan kiinnostunut muodista. Nyt hän työskentelee tv-alalla.

Shaffer antaa ymmärtää, että Wintourin tiukan ulkokuoren alla piilee myös huumorintajuinen äiti. Kun New Yorkissa syntynyt ja kasvanut Shaffer muutti työn perässä Los Angelesiin, alkoi Wintour leikkimielisesti kiusoitella tytärtään kaupungin elämänmenon lieveilmiöistä. “Miltä se vehnäoras maistuu”, tiedusteli äiti tyttärelleen lähettämissään sähköposteissa.

Vaikka Wintourin perheen elämässa on riittänyt glamouria, Shafferilla on paljon arkisiakin lapsuudenmuistoja. Anna Wintour kävi ahkerasti kannustamassa tytärtään tämän sulkapallo-otteluissa ja laulutuntien kevätnäytöksissä. Tosin kun Wintour erään laulunäytöksen jälkeen totesi tyttärelleen, että “se oli vaikea laulu”, Shaffer ymmärsi äitinsä vinkin ja hylkäsi ajatukset laulajan urasta siihen paikkaan.

Teksti: Laura Paananen, joka jäi pohtimaan, mahtoiko Anna Wintour pitää tutut aurinkolasit päässään myös koulun jumppasalin eturivissä Been sulkapallopeliä seuratessaan.

Lähde: Teen Vogue

Kuva: Splash News

 

Kommentoi