Mitä Courtney Love ajattelee syksyn grunge-trendistä?

spl595206_015.jpg

Grungekuningattarena tunnettu Courtney Love esitteli 1990-luvulla maailmalle babydoll-mekot ja ruutupaidat. Tämän syksyn trendityylin salat lienevät siis tuttuja entiselle Hole-laulajalle, mutta mitä mieltä Love on huippumuotitalojen toimesta trendikartalle nousseesta uusiogrungesta? Fashionista otti asiasta selvää.

Courtney Love kertoo Fashionistan haastattelussa, ettei enää juuri kiinnitä huomiota grungetyyliin.

“En huomaa sitä missään. Olen aina käyttänyt flanellipaitoja vöinä, joten pidän sitä jo klassikkona” Love paljastaa.

Laulaja toivoo muotisuunnittelijoiden siirtävän katseensa jo uusiin alakulttuureihin. Erityisen kiinnostavina Love pitää niiteistä, revityistä vaatteista ja kangasmerkeistä tunnettuja crust-punkkareita. Love toteaa, että huippusuunnittelijoiden näkemykset voisivat tuoda alakulttuurin persoonallisen tyyliin uusia ja hienostuneita vivahteita.

Vaikka Courtney Love ei enää itse babydoll-mekoissa viihdykkään, seuraa hän silti tarkasti muotia. Tällä hetkellä Love inspiroituu erityisesti 1920-luvun flapper-tyylistä, John Gallianon Dior-kokoelmista ja menneiden aikojen dekadenssista. Innokkaasti uusia tyylejä kokeileva laulaja myöntää kuitenkin joskus epäonnistuvansa asuvallinnoissaan.

“Olen avoin uusille tyyleillä, mutta en minä sentään Kate Moss ole”, Love toteaa. Menneisyyteen saavat siis babydoll-mekkojen ohella jäädä ainakin lateksi- ja elastaaniasut.

Teksti: Laura Paananen, joka muuten diggaili Suosikki-lehden sivuilla Kurtin kanssa poseeranneen Courtneyn grungetyylistä jo silloin ysärillä  

Lähde: Fashionista

Kuva: Splash News

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *