Mitä et ole kertonut kenellekään?

batman_flat.jpg

”En ole kertonut tätä kenellekään, mutta en oikeasti halua lasta.” Kaverini on hiprakassa, mutta avomielinen humala ei ole ainoa syy, miksi hän haluaa pitkään kakisteltuaan uskoutua. Hän salaa tunteensa lasta kaipaavalta puolisoltaan, ja asia painaa mieltä.

Minullakin on salaisuuksia, joita kukaan muu maailmassa ei tiedä. Niiden kuuleminen ei mullistaisi kenenkään muun maailmaa tai luultavasti edes käsitystä minusta, mutta en silti ole kertonut kenellekään. On salaisuuksia, joiden jakaminen on ihmiselle hyväksi. Vaikean asian kertominen toiselle asettaa asioita mittasuhteisiin, vähentää häpeää ja auttaa saamaan tukea ja apua. Joskus jaettu salaisuus yhdistää kaksi ihmistä kiinteämmin kuin ystävyys tai yhteisen sängyn jakaminen.

Ja sitten on salaisuuksia, joiden säilyttäminen vain omassa tiedossa on vielä enemmän hyväksi kuin niiden kertominen muille. Tunne siitä, että ei jaa kaikkea muiden kanssa, olivat asiat sitten kuinka pieniä tahansa, on parhaimmillaan kutkuttava.

Koska salaisuuksia on kuitenkin aina ihan parasta kuulla, eiköhän paljasteta muutama? Kerro jotain sellaista, mitä et ole paljastanut aiemmin. Jos et halua tehdä tunnustuksestasi julkista, kirjaudu ulos Lilystä ja paljasta ja säilytä salaisuutesi yhtä aikaa, eli kommentoi anonyyminä.

Mitä et ole koskaan aiemmin kertonut kenellekään?

Kuva: A-lehtien kuvatoimitus

Juuri ilmestyneessä uudessa Trendissä paljastetaan lisää salaisuuksia. Tilaa Trendi tästä.

Lily_Byline_uusilehti_8.jpg

Lue myös: Salasuhteen aikana raskaaksi tullut Sanna: ”En tiedä, kuka lapseni isä on”

 

Kommentit (39)
 1. Olen hyvässä parisuhteessa. Olen silti ihastunut toiseen mieheen. Onko se pitkässä parisuhteessa sallittua? En ole koskaan pettänyt miestäni, enkä sitä halua/aio tehdä.

  1. Se on ihan normaalia. Yksi rakkaus ei sulje toista pois. Jotkut ovat myös polyamorisia.
   Meidän kulttuurissamme tuputetaan väkisin käsitystä ”yhdestä ainoasta oikeasta”, turhaan.

 2. Hui tuntuu ihan hirveeltä edes tässä paljastaa….. Mutta ne fantasiat. Ne fantasiat, joita ei ikinä todellakaan edes haluaisi toteuttaa. Mutta ajatukset kutkuttavat. Joskus mietin, miltä tuntuisi seksi poikaystäväni veljen kanssa. Tai osallistua kokonaisen salin kokoisiin orgioihin. Tai jos poikaystäväni vaikka kuolisi, ja hänen hyvä ystävänsä tulisi lohdukseni, ja saisin kokeilla häntä. Vaikkei hän ole minusta edes viehättävä tai kovin kiinnostava ihmisenä. Olen kovin hämmentynyt ajatuksistani!

  1. Minullakin on kammottavia fantasioita tai ajatuksia seksuaalisista tapahtumista, joissa en ole itse mukana tai toisaalta olen yhtäaikaa mukana jokaisena osapuolena ja myös yhtäaikaa katson tapahtumia ulkopuolelta. Näissä ”fantasioissa” voi tapahtua niin kauheita asioita, että en halua kertoa niistä kenellekään. Toiseksi, olisi vaikea kuvailla fantasioiden asetelmaa, jossa olen yhtäaikaa kaikki tai en kukaan. En missään nimessä toivo kenellekään oikeasti niitä asioita, en todellakaan itsellenikään.
   Lisäksi, sana fantasia on tässä huono sana, koska usein ajatellaan, että fantasia on jotain, jonka toivoisi toteutuvan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *