Mitä helppoa opimme Lilyssä tällä viikolla? + pika-arvonta

mol_helppo.jpg

1. Piparitalon askartelu ei välttämättä vaadi seinien mallailua yhteen ja sokerilla poltettuja sormia. Helpommalla pääsee yksiseinäisillä taloilla Likaisen parketin Ne-Nan suloisen piparikaupungin tapaan. Vaativaa arkkitehtuuria ihailevien kannattaa katsastaa Jeminalin taloprojekti Good things in pretty packagesissa.

2. Lily käskee: lähesty ihastustasi. Se on helppoa – ei tarvitse kuin tehdä jotain.  NeitiA keräsi rohkeutensa ja sujautti ihanalle pojalle puhelinnumeronsa, matkassa on vain ehkä ehkä yksi mutta, joka jakoi kommentoijien mielipiteet. Lue ja kerro, kumpaa mieltä sinä olet.

3. Pikkujoulujen siisteimmän smokey eyes -silmämeikin teko on helppoa, kun sen osaa. Sudi perässä Saaran video-ohjeen avulla!

4. Fanni & Kaneli on muuttunut varsinaiseksi joulumaaksi. Tiinan helpot piparminttukarkit sopivat lahjaksi ja omaan suuhun. 

5. On helppoa olla ylimielinen, kun on vaan yksinkertaisesti paras, tietää ruotsalaisfutari Zlatan Ibrahimovic. Rönsyn Joanna kimmastui ja tykästyi Zlatanin elämäkertaan.

grooming-kit-for-men_pieni.jpg

  • OSALLISTU PIKA-ARVONTAAN: Helpotamme yhden lilyläisen lahjataakkaa. Lahjotamme poikaystävälle, kaverille tai iskälle annettavaksi Bulldog Natural Skincare -joululahjapakkauksen. Grooming Kit -toilettilaukusta löytyy kasvojen puhdistusaine, kosteuttavaa ja pehmentävää kasvovoidetta sekä Shaving Gel. Pakkauksen arvo on noin 37 euroa. Olet kisassa mukana kertomalla, mitä sinä olet oppinut Lilyssä tällä viikolla. Kisa on voimassa tähän iltaan klo 24 saakka. Huom! Liitä kommenttiin mukaan sähköpostiosoitteesi, niin saamme voittajan kiinni pikaisesti. Voittaja julkistetaan toimituksen palstalla. Onnea kisaan!

Mitä mukavinta viikonloppua toivottavat: glögiin hurahtanut Anna, pensseliin tarttunut Jenna ja lukupäätöksiä pohtiva Kati.

P.S. Lily on joulumielellä ja lähettää juhlan kunniaksi kaksi kaveria Tukholmaan. Oletpa uusi tai vanha Lilyn kaveri, klikkaa Facebook-sivumme sivupalkin Voita risteily -namiskaa ja kerro meille, jos haluat lähteä ystäväporukalla Tukholmaan Viking Linen A-luokan hytissä risteillen. Kahdelle onnettaren suosikille ilmoitetaan voitosta 22.12. Jouluiloa!

Bulldog-kisan voittaja on arvottu! Onnea Ain’ ja hänen miespuolinen lähimmäisensä!

Kommentit (33)
  1. Bulldog-kisan voittaja on arvottu! Onnea Ain’ ja hänen miespuolinen lähimmäisensä!

  2. että taatelikakku on parasta joulua ja että sonia R. tykkää kissoista.
    lh75982@uta.fi

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *