Mitä hetkiä urallaan huippumalli Naomi Campbell häpeää?

naomi_campbell.jpg

Kun on aloittanut uransa vuosikymmeniä sitten, työvuosien varrella on väistämättä tullut otettua muutama ammatillinen harha-askel – niin on tehnyt myös Naomi Campbell. Muotihuhujen mukaan huippumalli tekee kuitenkin kaikkensa pitääkseen uransa häpeäpilkut poissa internetin kaiken tietävästä maailmasta, kertoo Telegraph-lehti.

Huhutaan, että Campbell maksaa englantilaiselle pr-toimistolle pitkän pennin siitä, että toimisto editoi hänestä kertovaa Wikipedia-artikkelia. Toimisto tarkkailee muun muassa sitä, ettei artikkeliin eksy liiemmin mainintoja mallin epäonnistuneesta laulajan urasta. Poissa ihmisten silmistä pyritään pitämään myös yksityiskohdat Swan-romaanista, jonka Campbell kirjoitti haamukirjoittajan avulla vuonna 1994 ja joka sai murskakritiikit. Pr-toimiston urakkaa tosin vaikeuttaa se, että internet ei unohda koskaan: vaikka tiedot poistuisivatkin sivustolta, joku lisää ne sinne ennen pitkää takaisin.

Naomi Campbell ei ole ainoa malli, jonka uralle mahtuu muutamia pohjakosketuksia. Flopanneita elokuvia, epäonnistuneita musiikkiviritelmiä ja kaatuneita ravintolahankkeita on niin ikään Cindy Crawfordin, Milla Jovovichin ja Claudia Schifferin ansioluetteloissa. Neuvomme tässä tapauksessa onkin: kantakaa myös epäonnistumisenne ylpeydellä, elämää se vain on.

Teksti: Laura Paananen, joka yrittää aina ottaa omista harha-askeleistaan opiksi ja pyrkii myöntämään omat epäonnistumisensa, vaikka vaikeaa se kieltämättä välillä onkin.

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *