Mitä olet oppinut äidiltäsi?

Toimitus

Tässäpä äitienpäivän kunniaksi muutamia muistamisen arvoisia viisauksia, joita tunnetut äidit ovat lapsilleen jakaneet. Hyvää äitienpäivää!

 

Susan Sarandon ja Eva Amurri

Paras kauneusneuvo, jonka näyttelijä Susan Sarandonin tytär Eva Amurri on äidiltään saanut, on yksinkertainen ja ehdottomasti noudattamisen arvoinen: Käytä aurinkorasvaa. Ei lisättävää, allekirjoitamme täysin.

 

Kate Hudson ja Goldie Hawn

"Kunnioita ystävyyssuhteitasi naisten kanssa. Miehet tulevat ja menevät, mutta kun vaalit ystävyyssuhteitasi, ne voivat kestää ikuisesti", on näyttelijä Goldie Hawn neuvonut tytärtään, näyttelijä Kate Hudsonia. Viisaita sanoja.

 

Jerry Hall ja Georgia May Jagger

Vaikka malli Jerry Hallin ja hänen tyttärensä Georgia May Jaggerin tyylit eroavatkin toisistaan, on Hall opettanut mallin uralle myös lähteneelle tyttärelleen muutamia asioita muodista. Yksi on se, että isoilla aurinkolaseilla ja punaisella huulipunalla voi viimeistellä asun kuin asun. Aamen.

 

Meryl Streep ja tyttäret (oikealta) Mamie, Grace ja Louisa Gummer

"Se, mikä tekee sinusta erilaisen tai oudon, on vahvuutesi. Erilaisilta näyttävät ihmiset huomataan aina. Ennen minäkin vihasin nenääni, mutta en enää tämän oivalluksen jälkeen", Meryl Streep on sanonut. Saman viisauden näyttelijä lienee opettanut tyttärilleen. Ainakin toivomme niin!

 

Dakota Johnson ja Melanie Griffith

Jos näyttelijä Dakota Johnson on jotain äidiltään, näyttelijä Melanie Griffithiltä, oppinut, niin sen, että rohkeisiin rooleihin kannattaa tarttua. Griffith itse esiintyi alasti 17-vuotiaana elokuvassa Yön siirrot, ja hän kannustikin tytärtään innokkaasti Twitterissä, kun tämän rooli Fifty Shades of Grey -elokuvasta varmistui.

Mitä sinä olet oppinut äidiltäsi?

 

Kuvat: AOP

 

Kommentit

Blueberry hair

On ihan hassua miten tunteellinen tää äitienpäivä on ollutkaan, kun ei ole päässyt oman äidin luo.

Tärkein oppi äidiltä on ollut se että pitää olla rohkea ja tarttua tilaisuuksiin. Elämä kyllä kantaa jos sen antaa kannatella ja jos joskus tippuu korkealtakin niin aina saa mennä kotiin. Nykyään tajuan että äiti on varmasti monesti pelännyt mun puolesta ihan järjettömän paljon, mutta ei koskaan ole näyttänyt sitä. Luottanut vaan mun omaan arvostelukykyyn ja antanut mun tehdä omat valintani.

Kauneudenhoidollisissa asioissa ja ulkoisesti ollaan ihan tosi erilaisia :D Äiti puunaa hiuksensa aina viimesen päälle ja mä annan niitten liehua miten sattuu. Mä taas panostan meikkiin, äiti pitää luonnollisesta meikistä arjessa ja juhlassa. 

Oranssinen

Äitini jakamia viisauksia:

"Uskalla olla just sellainen kun itse haluat välittämättä muiden mielipiteistä"
"älä pidä suutasi kiinni, jos sinulla on asiaa"
"jos et itse usko itteesi, niin ei usko kukaan muukaan"

"farkut ei saa näyttää perunasäkeiltä, niiden pitää istua, tiukasti"
"jos on hyvät sääret, niiden pitää näkyä"

"jos et muuta jaksa, niin laita edes ripsiväriä"
"käytä aina kosteusvoidetta"

"uudet perunat laitetaan aina kiehuvaan veteen"
"pistä ripaus sokeria suolaiseenkin ruokaan, se korostaa makuja"

 

 

 

 

maitokahvi
Päivän ajatus

Kirjoitinkin juuri postauksen äidin opettamista jutuista, jotka ovat loksahtaneet kohdilleen vasta viime vuosina, kantapään kautta tietysti :D http://www.lily.fi/blogit/paivan-ajatus/aiti-olit-oikeassa

Tove Janssonin tytär

Pelkäsin pienenä tosi paljon, että joku murtautuu meille yöllä. Näin painajaisia ja herätin äitiä yö toisensa perään. Ensin äiti vakuutteli ettei meille mitään varkaita tuu, mutta kun en monen viikon jälkeen sitä uskonut, äiti sanoi jotenkin näin, että no, eihän me sille määräänsä enempää voida, jos tulee niin pitää selvitä niistä sitten. Se helpotti mun huolta. Ja oon pitänyt sitä ohjenuorana elämässä muutenkin

Kommentoi