Mitä olet oppinut äidiltäsi?

Tässäpä äitienpäivän kunniaksi muutamia muistamisen arvoisia viisauksia, joita tunnetut äidit ovat lapsilleen jakaneet. Hyvää äitienpäivää!

 

mom1.jpg

Susan Sarandon ja Eva Amurri

Paras kauneusneuvo, jonka näyttelijä Susan Sarandonin tytär Eva Amurri on äidiltään saanut, on yksinkertainen ja ehdottomasti noudattamisen arvoinen: Käytä aurinkorasvaa. Ei lisättävää, allekirjoitamme täysin.

 

mom3.jpg

Kate Hudson ja Goldie Hawn

”Kunnioita ystävyyssuhteitasi naisten kanssa. Miehet tulevat ja menevät, mutta kun vaalit ystävyyssuhteitasi, ne voivat kestää ikuisesti”, on näyttelijä Goldie Hawn neuvonut tytärtään, näyttelijä Kate Hudsonia. Viisaita sanoja.

 

mom5.jpg

Jerry Hall ja Georgia May Jagger

Vaikka malli Jerry Hallin ja hänen tyttärensä Georgia May Jaggerin tyylit eroavatkin toisistaan, on Hall opettanut mallin uralle myös lähteneelle tyttärelleen muutamia asioita muodista. Yksi on se, että isoilla aurinkolaseilla ja punaisella huulipunalla voi viimeistellä asun kuin asun. Aamen.

 

mom2.jpg

Meryl Streep ja tyttäret (oikealta) Mamie, Grace ja Louisa Gummer

”Se, mikä tekee sinusta erilaisen tai oudon, on vahvuutesi. Erilaisilta näyttävät ihmiset huomataan aina. Ennen minäkin vihasin nenääni, mutta en enää tämän oivalluksen jälkeen”, Meryl Streep on sanonut. Saman viisauden näyttelijä lienee opettanut tyttärilleen. Ainakin toivomme niin!

 

mom4.jpg

Dakota Johnson ja Melanie Griffith

Jos näyttelijä Dakota Johnson on jotain äidiltään, näyttelijä Melanie Griffithiltä, oppinut, niin sen, että rohkeisiin rooleihin kannattaa tarttua. Griffith itse esiintyi alasti 17-vuotiaana elokuvassa Yön siirrot, ja hän kannustikin tytärtään innokkaasti Twitterissä, kun tämän rooli Fifty Shades of Grey -elokuvasta varmistui.

kysymys_sininen.png

Mitä sinä olet oppinut äidiltäsi?

 

Kuvat: AOP

 

Kommentit (4)
  1. Tove Janssonin tytär
    10.5.2015, 19:46

    Pelkäsin pienenä tosi paljon, että joku murtautuu meille yöllä. Näin painajaisia ja herätin äitiä yö toisensa perään. Ensin äiti vakuutteli ettei meille mitään varkaita tuu, mutta kun en monen viikon jälkeen sitä uskonut, äiti sanoi jotenkin näin, että no, eihän me sille määräänsä enempää voida, jos tulee niin pitää selvitä niistä sitten. Se helpotti mun huolta. Ja oon pitänyt sitä ohjenuorana elämässä muutenkin

  2. Kirjoitinkin juuri postauksen äidin opettamista jutuista, jotka ovat loksahtaneet kohdilleen vasta viime vuosina, kantapään kautta tietysti 😀 http://www.lily.fi/blogit/paivan-ajatus/aiti-olit-oikeassa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *